2. feb. 2017

Der er bare nogen dage der kræver at ALT bliver vendt på hovedet og gjort helt og aldeles anderledes end først planlagt… om så det er selve juleaften – så er det sådan det er…

Gråt i gråt 

Jeg ved ikke om der er noget i luften eller hvad det er, men jeg føler at der skal kæmpes lidt mere for, at bevare balancen mellem gråt i gråt og julejubel… Det er også ok, det der ikke er ok det er når det hele bliver gråt i gråt og jeg ikke opdager det … og det er præcis hvad der skete. Eller det vil jo sige, jeg har jo netop opdaget det – ja, ellers kunne jeg jo ikke skrive dette?!

Men hvorfor er det sådan? Kender du det der er bare nogen dage, uger (forhåbentligt ikke måneder) hvor den ene dag tager den anden, og som om det bliver mørkere og mørkere, selv om det rent faktisk er lysere tider vi går i møde? Og det uden at du er bevidst om det? Lunten bliver lidt kortere, stemmen lidt mere skinger og tankerne lidt mindre julehyggelige? 

Jeg kender det udemærket og det var præcis det der var ved at ske her på matriklen, og det uhyggelige er, at det smitter speciel på børn (ikke så meget hunden – jeg vil være hund i et hjem som dette i mit næste liv). Og tænk engang det var såmen ikke mig selv der i første omgang blev opmærksom på det … men en reaktion fra det bedste spejl der findes nemlig eget barn (børn). 

WHAT TO DO?

Så stop lige en halv eller faktisk en hel… Jeg konstaterede,  at jeg var så lidt tilstede i det jeg foretog mig, at glemte håndbremser min hukommelse blev dårligere og min lunte kortere, men det blev ved konstateringen og negligeret.  Men det går f…. stærkt skal jeg hilse og sige…altså det der med at ikke at være tilstedet overhovedet! Men tak fordi der kom en reaktion, som ikke var til at tage fejl af fra eget kød og blod… Hvad er det egentligt lige der er vigtigt her i dit liv Fru Tinna Juletosse?

What to do? Jeg aflyste alle møder og aktiviteter mandag og gik 2-3 timer ved vandet og skulle ikke andet end at trække vejret og flytte et ben af gangen… nu er det fortsat det jeg skal og ja, så spille lidt julemusik… det er virkelig svært, at bevare det pessimismen,  når Chris Rea lyder i baggrunden … og ja, måske en lille tur rundt om det virtuelle juletræ – ja,ja vi har gardiner i de fleste vinduer, i hvert tilfælde dem hvor andre kan kigge ind…

LYSET

Mørket er sluppet  for en stund og det bliver faktisk lysere og lysere mere end 1½ time er dagen tiltaget med (altså stadig kun 24 timer men den lyse del af dagen). Hvis alt er lyst og godt hos dig – så glæd dig over det med dyb taknemmelighed, hvis ikke så STOP OP og gør noget helt andet… fuldstændig ligegyldigt hvad næste bare noget helt andet end planlagt – og se hvad der sker… Øvelse gør mester .. lige som i alle andre aspekter i livet … så eneste vi kan gøre er jo bare, at øve os lidt hver dag i at være os selv, fuldstændig ligegyldigt hvad nabo,arbejdskolleger,  ex.mand/kone, børn tænker –  ENJOY!

Glædelig lidt lysere og julepyntede februar-tanker fra mig til dig.

-Tinna

 

 

WHAT TO DO???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons