23. okt. 2018

Tirsdagstanker: 

Regnen slår på ruden, det blæser og der er ingen tvivl det er efterår… (og selvom der er grønt, så er det lidt julehyggeagtigt)

Tænder et stearinlys og tager uldsokkerne på, P4 støjer lidt i baggrunden, mens jeg gør klar til dagens opgaver, vel om mærket efter jeg lige forsøgte mig med multitasking – lave morgenmad samtidig med at jeg skulle sørge for elektronisk underskrivelse af diverse bank dokumenter … HUSK DET NU – Tinna du kan og skal IKKE multitaske!

Tanker der vandre

Så sker det som det så ofte gør for mig, mine tanker vandrer… kender du det?

I dag tilbage til et fantastisk møde i sidste uge. Hvor vi blandt andet kom ind på det paradoksale i, at aldrig har der været så mange ensomme i Danmark og aldrig har der været så stor mangel på frivillige til alverdens forskellige organisationer, er da lidt et paradoks, eller?

Hvorfor er vi endt her?

Måske fordi der er flere der er lige som mig (i hvert tilfælde på nogen områder)?  Jeg skal jo helst skal kunne / vide det meste inden jeg giver mig i kast med noget nyt … altså skal jeg være i god form inden jeg starter på fitness, være en guds benådet netværker inden jeg starter i et netværk, hvis jeg skal være med i den lokale idrætsforenings bestyrelse, så skal jo have styr på sådan noget bestyrelsesarbejde osv. Kender du det mindset? Ikke særlig julehyggeagtig!

I de gode gamle dage…

 I de gode gamle dage var det hele meget nemmere?! Ved jeg ikke om holder vand, selvom min fødselsattest er af ældre dato, så er jeg vel ikke helt repræsentant for de gode gamle dage eller?

Any way, er jeg faktisk lidt tilbøjelig til, at tænke at ikke bare julen var bedre “i de gode gamle dage”. Alene det faktum at vi helt naturligt fulgte vore forældre og nære til hvad de nu måtte have af foretagne.

Altså var det naturligt, at var faren med på fælles jagt, ja, når så sønnen blev gammel nok til det, så var det en selvfølge, at han naturligt skulle med… Så langt skal vi heller ikke tilbage bare mine forældres generation var i langt højere grad tilbøjelig til at følge trop på egne forældres gøren og laden både i fritid såvel som erhverv.

DU ER VIRKELIG GAMMEL, TINNA 

Helt ærligt, du er virkelig gammel, Tinna! Og ja, det er naturligvis ikke fordi det er lutter fryd og gammen og juleglæde, at vi gjorde alt som vi plejede gennem generationer “i de gode gamle dage”.

I dag er mulighederne uendelig og stort set ALLE i det danske samfund kan hvis de vil. Men gør det lykke? Hvis vi bare en gang imellem tog hinanden i hånden om det er familie eller andre nære og fulgtes ad … Ikke fordi der som sådan er noget formål ud over at gøre noget sammen – lidt i tråd med seneste indlæg her på blokken. og bare fordi vi har lyst!  Eller som vores dronning talte om i nytårstale 2017 – læs her,  om gøre noget unyttigt… om det er julehygge, overspringshandlinger (som ex. flette julehjerter) eller noget helt 3.?!

Tirsdagstanker (mine overspringshandlinger er lige i tråd med vores dronning)!

Tinna

Tirsdagstanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons