31. dec. 2016

Tak til alle jeg har mødt på min vej i 2016. En stille stund og lidt eftertænksomhed her på den sidste dag i 2016. Egentlig ikke nogen forskel på dagen i går, i dag eller i morgen… men alligevel præcis som med julen, så er det en tradition der kan bruges til præcis hvad der måtte give mening for lige dig, eftertænksomhed, planer eller noget helt 3.

Januar 2016 var første januar, hvor jeg havde fornøjelsen af mit nuværende virker og i alle de netværksgrupper jeg faciliterede i januar startede vi ud med et nytårsbrev. Et skriv til sig selv om forventningerne til året der netop var taget hul på. Alle fik deres brev retur til juleafslutningerne og kan være en tradition du kan tage til dig og bruge hvis det giver mening for dig, såvel privat som i arbejdssammenhæng.

NYTÅRSBREV

Thomas og jeg vil i år starte den tradition her hjemme – vi skriver et nytårsbrev til os selv som vi gemmer og finder frem den 31.12.17 og læser og ja, skriver på ny. Det kan være om alt på denne jord og jeg har jo delt lidt af hvad mit 2017 har i vente for mig… Så I får en lille bid af hvad jeg vil skrive til mig selv;

Jeg vil efter bedste evne søge at være tilstede i nuet og når jeg ikke er det så er det også ok – så altså egentlig bare acceptere det der er i det omfang det er mig muligt (ja, ja det er jo mig selv der bestemmer – I know). Jeg glæder mit helt vildt til en skøn og hyggelig dag i april hvor Thomas skal konfirmeres og ja, ugen efter skal jeg løbe Lillebælt halvmarathon og det er planen at det skal gøres på 2½ time (kan i skrivende stund løbe 7 km – så der skal nok lidt mere træning til…).

Og så er det jo også året hvor Thomas og jeg sammen med en flok fantastiske mennesker drager til Sri Lanka på sommerferie … og det bliver uden tvivl en oplevelse af den slags der bare vil lagres og refereres til de næste mange uger, måneder og år.

Forretningsmæssigt så er det en flyvende start med ny netværksgruppe i Fredericia med opstart og informationsmøde allerede i januar og det glæder helt vildt til… Og ja kaste mig ud i de eventyr der måtte komme på min vej, være mere modig (ja, ja mange vil mene, at det er fint på det niveau som i dag… men jeg ved at der er mere i vente… og glæder mig til at dele det med dig efterhånden som de kommer til min bevidsthed).

TAK

2016 har budt på utrolig mange fantastiske timer ved Bøgeskov Strand og glæder mig til mindst lige så mange i 2017 – det har været fantastisk – faktisk har jeg aldrig været vandhund – men det var en af de ting jeg bare rigtig gerne ville finde glæden ved … og det må siges er lykkedes – flere af den slags i 2017 TAK.

Sidst vil jeg bare sige dig og alle jeg har mødt på min vej i 2016 et stort TAK for præcis dig og ønske dig lige det nytår du måtte have i tankerne. Jeg glæder mit til, at hilse på nye og fortsat sprede julebudskabet 365 dage om året også i 2017 … husk der er allerede kun 51 uger til jul 2017… så nyd rejsen, livet og vejen dertil.

De varmeste jule- og nytårstanker

-Tinna

Tak til alle på min vej i 2016 – det bliver bare bedre og bedre …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons