28. maj. 2019

Stress
Hvornår får vi øjnene op Stress

Det bestemmer du selv?

Hvor kommer det nu fra?

Med jævne mellemrum så tænker jeg tilbage over hvad der sket i livet og her forleden gik det op for mig at det om ganske få måneder er 10 år siden jeg helt og aldeles kollapsede pga stress og depression.

10 år siden…

Og for præcis 10 år siden lige nu … der så jeg INGEN mennesker overhovedet … jeg sov ikke, jeg spiste ikke, jeg røg rigtig mange cigaretter og drak rigelig med kaffe og gik med meget bestemte skridt ned af gangen… så INGEN var i tvivl om på arbejde, at jeg havde travlt og alle kunne høre når jeg var på vej (det har jeg fået fortalt efterfølgende).

Det var jo ikke noget der skete fra den ene dag til den anden men jeg kom bare til at tænke på hvordan jeg stille og roligt isolerede mig fra omverdenen … jeg afskar mig fra alt socialt, jeg så ikke familie og venner eller forretningsforbindelse for den sags skyld…

Det var ikke bevidst … men meget tydeligt for mig nu hvor jeg kigger tilbage … og jeg ved ikke om jeg var i stand til selv aktivt at besluttet anderledes den gang.

Skulle starte forfra med ALT…

Det jeg ved da jeg efter ca et år turde bevæge mig ud igen (fordi min stress fik følgeskab af angst og dyb depression) så var det forfra… hele mit netværk var stort set forsvundet, min kontakt til jobmarkedet / erhvervslivet, ingen fritidsinteresse osv. Et par enkelte veninder og den tætteste familie var tilbage.

Derfor jeg i dag blandt andet slår så meget på tromme for netværk …

Spørg, hvad er det værste der kan ske?

Og please hvis der er en i dit netværk der er væk i en periode pga stress ol, så ræk endelig ud… du drømmer ikke om hvor glad jeg er blevet for de få udstrakte arme jeg har mødte.

Tirsdagstanker fra Bøgeskoven

Tinna

Tinna Hvalkof - netværk
Netværk – Hva’ kan jeg hjælpe dig med?

Stress

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons