16. maj. 2017

Du ved det et eller andet sted godt – og alligevel … så sker det … din opmærksomhed er dalende tangerende til ikke eksisterende, du har så travlt i hverdagen og måske er græsset grønnere på den anden side … og så sker det uundgåelige … den skrumper…

Det kræver uddelt opmærksomhed, tid og oprigtig ønske om at bevare  

Ja, det kræver fokuseret opmærksomhed og ikke mindst den fornødne tid.. og i en travl hverdag, hvor der både er madpakker, møder og selv realisering på dagsorden, tja, så må jeg i hvert tilfælde indrømme, at så sker det uundgåelige … den skrumper!

Og sådan er det med alt i denne verden… og det handler om prioritering, det er hverken raketvidenskab eller mikrobiologi på forsker niveau, det er ganske enkelt et spørgsmål om prioritering, hvad skal have din uddelte opmærksomhed? Ikke 24-7, men i det omfang som giver mening og værdi for dig.

Radiser, relationer eller Rudolf…

Det er faktisk så simpelt og alligevel så synes det at være kompliceret?! Jeg har som mange af jer er bekendt med, været så “heldig” at jeg hver dag for lov til at beskæftige mig med mennesker, og ikke bare mennesker, men mennesker som vil relationer, som altså er positive og prioritere at udvikle og udvide deres relationer via bl.a. professionelt forretningsnetværk. 

Men det er ikke anderledes end med den radise jeg søndag (morsdag) skar i og som så pludselig fremkom et hjerte… radisen var for mig den dag symbolet på at der er en gave i alt hvad vi foretager os, men fordi jeg så ikke nænnede at spise radisen, så lod jeg den ligge i køkkenet som mit symbol på gave…

Den skrumper!!!

Det er lige så sikkert som amen i kirken –  en radise 3 dage på køkkenbordet uden nogen form for opmærksomhed …tja, så er den skrumpet ind, og nu pludselig symbol på noget ganske andet… om det er i dine relationer, radiser eller Rudolf, hvis du bare “lader dem ligge” på køkkenbordet – ja, så skrumper de – lige som alt andet der ikke får den fornødne opmærksomhed. Vand, plej, giv det du ønsker der skal vokse din opmærksomhed!

Og meget apropos min  daglige gang i blandt alle de mange fantastiske netværkende og relationsskabende mennesker – så er der ingen tvivl om, at dem der lykkes – det er dem der prioritere det…dem der vander, plejer og giver det oprigtig opmærksomhed. Hvordan? Tja, du er velkommen med og opleve på egen krop – bare giv mig et kald – hvis du oprigtig skulle have ønsket.

Så tirsdagens regnvåde tanke – plej og prioriter det du ønsker – om det er radiser, relationer eller noget helt 3. så det ikke skrumper!

Oprigtige ønsker til dig fra mig

-Tinna

Skrumper den? 1-2-3 så hurtigt kan det gå….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons