24. jan. 2017

SHIT – gad vide om jeg bare skal forholde mig helt i ro resten af aftnen?

Lige en hurtig tur i den lokale Brugs, for at købe lidt til aftensmaden… som så mange gange før, de uger hvor jeg ikke får leveret fra Årstiderne (det gør jeg kun hver anden uge), så har jeg ikke lige fået lavet den der madplan for ugen, og der er ikke nogen andre i husstanden der har lavet den… så i aften rugbrød og det bliver ikke lige den store julefrokost … men det bliver da også lidt kedeligt hvis der ikke er pålæg af en eller anden slags til det. Så afsted til Brugsen…

ADVARSEL

Kaster bilen på P-pladsen og ind i Brugsen med mig… finder lidt der kan bruges som en slags aftensmad (har heldigvis bagt brød så det er der styr på… eller noget?!). Da jeg kommer ud på P-pladsen holder bilen ikke hvor jeg ellers mente jeg sidst havde set den… SHIT!!

Den holder i hækken?! 

Heldigvis er der ingen der har været så letsindige at parkere foran mig, og forhåbentligt er der heller ikke nogen, der er gået ind foran min bil – hermed en advarsel til alle hvis de ser en hvid Nissan Juke, gå aldrig foran (eller bagved for den sags skyld)  – så er I advaret. Jeg har godt nok parkeret bilen (så vidt jeg husker) på dertil indrettede optegnede pladser, men tilsyneladende valgt hverken at gøre brug af håndbremse eller sætte den i gear… og så triller sådan en altså hvis ikke det er plan underlag?!

At være tilstede i nuet eller ?

Lad os bare konstatere, at jeg nok skal forholde mig i ro resten af aftnen (skal dog hente Thomas fra håndbold omkring kl. 19.00 – så er den advarsel også sendt ud, hvis du bevæger dig i nærheden af postnr 7000 her til aften), ellers tror jeg nok lige jeg vil øve mig i det der med at være til stede i nuet!!!

Umiddelbart er der ingen levende væsner eller andet der har lidt overlast, efter min noget alternative måde at efterlade bil på P-plads, men stof til eftertanke til mig selv… En ting af gangen … Tinna du kan ikke multitaske – og sådan er det bare … det har hverken noget med alder, IQ eller i den retning at gøre, blot en reminder på at vi skal og kan kun en ting af gangen … så tak for det og en dejlig aften til dig med den ene ting du nu ønsker at bruge tiden på.

Hermed én tanke fra mig til dig på denne januar tirsdag aften med ønsket om, at du er hvor du er …

-Tinna

 

SHIT!!!

2 kommentarer

  • Eva Mikkelsen siger:

    Hi hi …Handlede i den lokale købmandsbutik i Skærbæk. Bil og Nanna ( 2år) blev parkeret. Skyndte mig ind for at handle. Lige pludselig stod der en mand med Nanna i hånden. Bilen var begyndt at kører baglæns på parkeringpladse. Ungen hylede op … Så mande der så det … Fik standset bilen … Ungen ville ikke blive i bilen … Så ind i butikke for at finde den uansvarlig mor 😁 … Barne har d.d stadig trauma over denne oplevelse 😂😂. Et held jeg ikke havde låst bilen. 😂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons