16. nov. 2017

Jeg er så pisse hammerende SUR. Ja, selvom jeg har sat julelys op og det er weekenden hvor ALLE julekasserne findes frem… så forsvandt ALT juleblod fra årene i dag… SGU, FANDET OG HELVED og ja, alle de andre eder jeg måtte kende…

Først frøs mit nisseblod til is… jeg stivnede fuldstændig og det er som om jeg slet ikke kan trække vejet…. Det er fandme løgn det her. Det tøede hurtigt op igen fordi jeg der efter blev så edder spændt vanvittig pisse sur og rasende. Og lige til at starte med … ALLE er okay, ingen er alvorlig syge… (jf. seneste blogindlæg)  eller fordi jeg har fundet ud af at mit navn IKKE er på kandidatlisten til kommunalvalg eller regionsvalg i næste uge.. Så langt så godt…

Jeg har lovet mig selv at jeg ALDRIG…

Jeg har flere gange både i offentligheden såvel som overfor mig selv lovet mig, at det bare ALDRIG kommer til at ske for mig!! Og præcis fordi jeg 100% selv er herre (i dette tilfælde kvinde) over det, så kan det sgu da ikke være sværere end som så… bare lidt almindelig omtanke og så ikke så meget mere… Men fair nok, jeg tager ethvert ord i mig igen… og underskylder uforbeholden hvis jeg på nogen tænkelig måde har ageret noget der kunne minde om nedladende overfor nogen i en tilsvarende situation…

Og set i lyset af jeg jo gerne dele stort og småt fra min hverdag i dette forum såvel som på de forskellige social medier.. så gjorde jeg samme i dag… da jeg var aller mest pisse sur og vred… hvor jeg næsten ikke kunne holde ud af være i min egen krop af bare vrede der fyldte hver en celle i min krop…  Og fair nok … og tja, jeg skylder naturligvis en forklaring… en del har spurgt til mig … så okay jeg går til bekendelse.

FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK

Jeg hoppede i med begge ben, hoved og hals… og valgte så i dag at udlevere mine kontoinformationer til nogen i det store udland, som havde været så betænksomme at sende mig en mail, der til forveksling minder om den jeg normalt modtager fra Apple… Tja, så er resten jo historie… jeg venter i “spænding” på hvor meget der bliver trukket på min konto, har naturligvis talt med Apple, min bank, kontoen er lukket, der er bestilt nyt kort… men FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK hvor dum har man (læs jeg) lov til at være???

Så lige i skrivende stund skal der virkelig skrues op for julemusikken, julefilm, julehyggen og rigelig med konfekt… for at jeg kan få nisseblodet til at løbe frit og i normalt tempo i mine åre igen.

Så ho ho hooooo er lige for en forhåbentlig kort bemærkning byttet ud med få få fååååååk

-Tinna

Sgu fanden og helved…

SGU, FANDEN OG HELVED…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons