17. apr. 2017

Julen varer lige til påske… og det var så den påske 2017! Hvad sker der lige for det? Lige nu kan jeg mærke at tiden flyver afsted om ikke mindre end 2 uger så er der en konfirmation der skal falde i hak.

Påsken har været fyldt med gode mennesker, kærlighed og hygge… så det kan vel ikke være meget bedre ift julens budskab som jeg efter bedste evne søger at implementerer mest mulig i hver dag! Og vi sluttede af søndag med den ultimative gæst… som jeg IKKE havde inviteret, men som jeg ej heller evnede at få sagt nej til… det må jeg altså øve mig i!!!

. Når det er knap 10 cm så har jeg det virkelig stramt med disse ubudne “gæster”. Jeg ved godt, at de gør rigtig meget godt … men uuuuuha hvor er jeg dobbeltmoralsk også her… Hvis de bare vil gøre det gode arbejde lidt usynligt og IKKE i mit soveværelse (der har jeg til dato heldigvis heller ikke set dem.. så måske vi har en aftale?) Men godt Thomas var hjemme efter håndboldcamp… så der kunne assisteres!

Nå, men mit mellem håndbold Camp, påskefrokost, snevejr, ubudne gæster og en krop som ikke helt har artet sig … så har en stor del af min tankevirksomhed kredset om Thomas konfirmation – DET ER OM 14 DAGE – SHIT !!!

KONFIRMATION – er det helt ude af propationer?

Men må indrømme at den fortstående konfirmation fylder lidt i min bevidsthed! Og når man som i jeg googler lidt omkring konfirmation så er der noget med transport, tøj, borddækning, pynt, taler, underholdning, bordplan, blomster, balloner, kirke, fotograf … for slet ikke at tale om de ting og omstændigheder som jeg / vi ret faktisk ikke er herre over… men som har en ikke uvæsentlig betydning for dagen… nemlig vejret!!!

Tager gerne imod…

Jeg tager gerne imod erfaringer, gode råd og ja, sidste øjeblikstanker… Vi holder det hele hjemme, der er lejet borde og stole, og der skulle være styr på service, duge, mad, drikke (mangler lige at få købt sodavand ol). Bordplan og bordkort, pynt skulle der også være nogenlunde… men kom gerne med gode idéer eller velmente råd… også hvis du har en direkte forbindelse så vi er sikret en solskin og vindstille søndag…

Lige lidt konfirmationstanker på 2. påskedag fra

mig

Det var så den påske 2017…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons