13. sep. 2017

Ja – det er onsdag og det regner for vildt … og så er det vel meget naturligt at tænke i indendørs aktiviteter? Spørgsmålet er hvornår? Hvilket tidspunkt på dagen er bedst? Morgen, middag, aften eller cølibat??

Jeg har siddet klistret til skærmen det meste af dagen og overspringshandlingerne står i kø, og tanker blev ved med at ckredse omkring det faktum at det er onsdag?! Ikke nogen speciel onsdag – ud over at det er onsdag den 13. september 2017 og det er den eneste af sin slags, så den skal vel bruges med omtanke?! Hvordan så det? Og på hvilket tidspunkt på dagen … eller slet ikke ???

Cølibat, morgen, middag eller aften?

Nå, men der er egentlig ikke den store forskel på i går og i dag…  tankerne er ikke anderledes … i dag står det bare ned i lårfede stråler og det animerer ikke til meget andet end varm kakao og ny bagte boller gerne indtaget i selskab med dyne og en julefilm, men på den anden side, hvis vi skulle spise boller og drikke kakao hver gang det regner i DK, ja så vil det blive til en del! Men under dynen, det kan man vel ikke for meget?  

Tjo, det kan man måske… selvom jeg ind imellem kan finde på at tage PC’en med i soveværelset og sidde med dynene rundt om mig og PC’en placeret så der kan arbejdes … ingen tvivl om at det er SÅ  fedt, at det er en mulighed en gang imellem – jubiiiii og tak – men det hjælper ikke på min udfordringer ift. tidspunkt – morgen, middag, aften eller slet ikke?

Bliver  jeg under dynen fra nu og indtil jeg ikke kan rejse mig, tja, så stopper det vel også med at være “juleaften”?! Så der skal altså en eller anden form for motion til. Så er det spørgsmålet på denne våde og blæsende onsdag – hvornår på dagen er det bedst at motioner? Og hvordan pokker kommer jeg ud sådan en dag som i dag? 

Hva’ gør du?

Jeg kan virkelige finde på alle de undskyldninger i denne verden og specielt på en dag som i dag med heftig regn og storm i vente? Jeg har det faktisk bedst, når jeg fra morgenstunden får løbet eller lavet yoga, men det er ikke altid det kan lade sig gøre, og middag og eftermiddag kan også godt fungere for mig, men motion efter kl. 18.00 den mulighed er nærmest ikke eksisterende i mit univers… Ja, det er da så en helt anden slags motion der skal være tale om så, og måske noget med dyner, men på den anden side, det behøves ikke nødvendigvis at være efter kl. 18.00 der er jeg sjovt nok noget mere fleksibel!!!

Men hvordan gør du? Hvordan får du motion ind i din hverdag? Hvilket tidspunkt er bedst for dig og hvorfor? Måske lidt inspiration fra jer vil kunne flytte mig lidt, så jeg ser nogle nye muligheder? Der er intet som følelsen efter en løbetur i skov eller ved strand uagtet vind og vejr… men alligevel udebliver den til fordel for dynen hmmmmm… What to do?

Og lige i dag har jeg en hund som kun må gå en meget kort tur pga skade, så han kan ikke engang hjælpe mig med at komme afsted… måske er det bare en onsdag hvor jeg går en lille tur med hunden og laver yoga og finder dynen frem (ja, altså lige indtil jeg kl 17.00 skal til forældremøde på skolen, hmmmm så meget for de tanker om julehygge og dyne). Eller måske det bliver motions cølibat … er der noget der hedder det? Måske det kan være det nye sort?

Onsdags tanker fra dynen

-Tinna

Det er onsdag – så hvilket tidspunkt er bedst? Morgen, middag, aften eller cølibat?

2 kommentarer

  • Else Lilian Timm siger:

    Kære Tinna 😘
    Du siger bare til, Charlie er altid klar på en tur, lige meget hvor meget det regner eller blæser og jeg er faktisk heller ikke svær at lokke med ud. Var der ikke også noget med en sort knap??? Har måske også en der er mere julet 😂🎄

    • Tinna Hvalkof siger:

      Ååååååh det er så fantastisk… og jo noget med en knap… måske i weekenden … tror ikke Thomas behøves mere julet end hvad der er i mit hoved..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons