2. dec. 2016

Sådan er det bare engang imellem… Ugen startede ud med intention om fest – juletræ i hus, artikel i Hendes Verden og ja, 1. december lige om hjørnet, og ikke mindst 2 glade vindere af de første 2 konkurrencer, men festen blev ikke helt så vild! 

Jeg er ikke meget for at indrømme det – men selv jeg kan blive syg – ja, ja og hvad gør jeg så? Det skal  virkelige være slemt for,, at jeg ikke kan arbejde … men da jeg gik i seng onsdag aften var det virkelige som om jeg ikke helt selv var “herre” i egen krop … meeeen tænkte en god nats søvn, så er jeg klar igen… 

Jeg måtte kapitulere…

Det går bare ikke altid som præsten prædiker – så 1. december af alle dage på året, hvor kalenderlyset stod klar til, at sprede lidt ekstra hygge ved morgenbordet – der var jeg sendt til tælling. Men der skal mere til end som så… Så jeg ordnede Thomas’ madpakke og morgenmad og fik ham sendt afsted og jeg begav mig ud på en tur med hunden. Det blev en kort et af slagsen – nåede lige tilbage da “alt” morgenmad kom op igen.. og jeg følte det som om jeg var blevet kørt over af en 40 tons lastbil, ALT i kroppen gjorde ondt – og vil være tilbøjelig til at tro, at jeg muligvis var blevet ramt af den helt absurde mandeinfluenza  – OMG!!!

Efter maven var tømt (sorry), fik jeg det bedre fik lavet præsentation til i dag til møde og tænkte nååååå det var bare det – ingen mandeinfluenza til mig… Meeeeen efter en halv time så gik den ikke længere … jeg kunne simpelthen ikke holde mig oprejst, ej heller fokusere eller for den sags skyld taste på tastetur (noget der ellers ikke kræver de store anstrengelser). Jeg måtte kapitulere… Skiftevis sofa og seng blev mit leje resten af dagen.

Adventkonkurrence – julefesten fortsætter…

Det skal da på ingen måde ødelægge julehyggen  og for den sags skyld julefesten – så nu er jeg næste back in business – og der er naturligvis fortsat advent konkurrence på søndag – så del indlæg fra Tinnahvalkof.dk’s  facebook side  og deltag i adventkonkurrencen om 2 skønne Royal Copenhagen krus og kaffe fra Bruun Kaffe, vi trækker sædvanen tro vinderen på søndag.

Så rigtig glædelig back in business decemberhilsner

-Tinna

Ok – julefesten blev ikke helt så vild….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons