23. okt. 2016

Man tror det er løgn, men det er altså ikke tilfældet, det er bare sort uheld, hverken mere eller mindre!

Altså når man nu har sat sig for, at der skal males listeloft i køkkenet, det sidste rum i huset, hvor loftet mangler at få aller sidste gang (læs 4. gange, som i 2 gange grundmaling + 2 gange loftsmaling – jeps)… og det så endelig kommer til mig – måske lidt fordi det efterhånden på denne årstid, er rimelig svært at orientere sig i køkkenet uden lys – men any way – loftet skal males… det er besluttet og så er jeg bare så uheldig!!!

Hvordan er det lige det hele starter? Som I kunne læse i går, var der forskellige muligheder for, hvordan denne skønne regnfulde oktober lørdag kunne udforme sig, og jeg tog jeres respons for gode vare – for at skabe de optimale lørdagshygge stunder og valgte naturligvis, at se film med Thomas. Vi lå i sengen i et par timer og så en (lidt uhyggelig) film, ja, jeg er ikke så god til den slags, det var altså en ungdomsfilm!  Det var helt fantastisk hyggeligt og præcis den slags stunder som jeg samler på – så perfekt en oktoberlørdag hvad det angår!!!

Efter filmen var humøret højt og brændeovnen bulrede afsted og der var lidt julehyggemusik i baggrunden, der skal males loft! SÅDAN – frem med pensler og maling og stige (ja, det har stået i køkkenet i de samme 4 uger, hvor der heller ikke har været lys i køkkenet, bare så der var en forhindring mere, at håndtere i det mørke køkken). Any way – nu er det nu – jeg er naturligvis så smart, at jeg starter i den ende af køkkenloftet hvor lamperne normalt er hængt op – så jeg kan få lidt mere lys til det sidste del af malerarbejdet i køkkenet. Så er det uheldet indtræffer efter ca. at have malet 1/3 del af loftet løber jeg tør for maling, altså som i fuldstændig helt og aldeles tør. Det er sidst på eftermiddagen, så der ikke er mulighed for, at ændre på det faktum, at køkkenloftet ikke bliver malet færdig denne oktober lørdag, og her kan man bare indskyde, at det bestemt ikke er min skyld, alle gode intentioner og energier var helt klar til stede, men sådan skulle det ikke være –  ikke mere maling – det er da sort uheld!

Men hvad så – er lamperne så ikke kommet op i det mindste? Neeeeeej ikke helt… det var nemt nok, at få det skruet fra hinanden da det skulle ned, men volder tilsyneladende lidt flere problemer når det er den anden vej… Hmmmm, så hvad nu lille du? Tja, i tænkeboks… den ene lampe er “oppe” og hænger – jeg lykkedes med, at få skruet fast og slået en knude på ledningen (ikke kønt, men effektivt) – den anden derimod tja, måske i dag, hvis altså jeg finder de vise sten i den retning.

Nååå, ja og når der jo ikke var mere, jeg kunne gøre pga. manglende maling – så kunne lørdag eftermiddag/aften jo lige så godt bruges på, at få fabrikeret julestjerne til årets juletræ. Hos Søsterne Grene har de, de smukkeste stjernestrimler og i år skal vores juletræspynt, have en anden kulør end de sidste par år med guld og rødt – det skal I naturligvis nok høre meget mere om – også Thomas’ mening herom og forhandlinger der involverer kulørtelamper mm. Har du en fast tradition omkring julepynt til juletræet?

Ha’ en fantastisk oktober søndag med forhåbentligt præcis det du ønsker, hvis du ikke er så “mega uheldig” som mig 🙂

-Tinna 

 

Det er da også bare mega uheldigt…

2 kommentarer

  • Else siger:

    Kære Tinna, næste gang, så spørg da lige hos genboen, om de har maling….og om manden måske lige ville hjælpe med lamperne 🙂

    • Tinna Hvalkof siger:

      Kære Genbo… uha… det lyder som om der er håb 🙂 det der med lamperne er jeg da i særdeleshed interesseret i… Maling -ja, det skal jo være præcis det samme som der er brugt i resten af huset… men 1000 tak…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons