9. jan. 2018

Nyt år – nye muligheder … eller hvordan er det lige det er??? 

Vi har vel i bund og grund dag, time, minut en ny mulighed … men ikke desto mindre så er vi bare ofte lidt “bedre” til at reflektere over det ifm. årsskifte…  det er jo ikke sådan når vi skifter fra uge 27 til 28 … så siger vi nu uge nye muligheder … Eller jo måske lige den tid på året fordi det der er sommerferie i sigte for de fleste … men så når vi som i dag suge 2 skifter fra mandag til tirsdag … ny dg nye muligheder …. Eller jeg er i hvert tilfælde ikke super opmærksom på det!

Nytårsfortsæt – det er ikke lige mig, så der er desværre ikke muligheder for mig?

Jeg kunne faktisk godt tænke mig, at være lidt mere opmærksom på ny dag, time etc. nye muligheder … tænk engang på alternativet – ja, det kan da være det samme?! Nå, men eftersom jeg ikke er den store fortaler for nytårsfortsæt, så kan det ikke komme under den kategori. Måske jeg “bare” skal forsøge at skynde mig lidt langsommere … fordi jeg har bemærket (i hvert tilfælde for mig selv), at når det hele går stærkt, så er det at jeg glemmer … glemmer hvilken dag det er etc. 

Det er allerede fra jeg slår øjnene op … Jeg står ud af sengen uden så meget som at lige sige god morgen til mig selv (ja, der jo ikke så mange andre at sige det eftersom hunden sover inde i Thomas seng :-)). Vågne og strække min krop… men det er som om det kører på autopilot  (lidt lige som det at trække vejret), det hele gøres ubevidst og ikke fordi jeg nu vil starte med at tilbede diverse guder og tænde røgelsespinde inden jeg kan komme ud af sengen… Mindre kan gøre det…

Marathon, ny livsstil eller ?

Det er bare det jeg mener … ja, det bliver lidt en snak med og til mig selv… hvor svært kan det egentligt lige være? Bruge 30 sek på lige at registrere jeg er vågen … bare sådan lige Hey god morgen smukke … håber du får en dejlig dag… Tænk lige hvis du vågnede til det hver morgen? Hvem ved måske gør du allerede det… så siger jeg bare TILLYKKE!!! Det må sgu da være tæt på den optimale start på dagen… og ja, det er jo ikke en marathon eller total omlægning af livsstil vi taler … og selv om jeg ikke er tilhænger af nytårsfortsæt så tror jeg nu at jeg vil forsøge at implementere dette lille morgenritual fra i morgen den 10. januar 2018, og hvis du skulle have lyst, så gør det endelig også… så er det da lidt som juleaften hver dag når vi slår øjnene op!

Ha’ en absolut fantastisk tirsdag den 9. januar en ny dag => nye muligheder

Mange dejlige hilsner

Tinna

Nyt år – nye muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons