Netværk

  • sparring, læring og forretning

Forretningsnetværk via relationer – og vi er at finde i store dele af det ganske land. Jeg har fornøjelsen i Vejle, Fredericia, Middelfart, Kolding, Sønderborg (10.10.18), ens for alle netværksgrupper er, at alle har taget en aktiv beslutning om at prioritere dette og har lyst til at dele og udvide dit netværk.

Netværk for mennesker, med mennesker – det tror jeg på!

Hvad er netværk for en størrelse? 

Jamen vi kender det alle sammen…. Vi skal anskaffe os noget nyt, det kan være alt lige fra en støvsuger til boligkøb. Vi forhører os ofte hos mennesker vi har tillid til. Og tillid er præcis det det handler om.  Når vi mødes til netværksmøderne så er det altid med det formål at opbygge tillid. 

Kort sagt så er det : Know -> Like -> Trust = Buy

Når netværkerne samles så er det i første omgang et spørgsmål om at få kendskab til hindanden, både den virksomhed de repræsenterer, men i lige høj grad også personen bagved. Har du nogen sinde købt noget at nogen du ikke brød dig om? Måske en enkelt gang fordi de(n) var eneste udbyder, men sjældet køber vi mere end en enkelt gang af en vi ikke kender, eller bryder os om for den sags skyld… 

Hvem er vi?

I samarbejde med Christian og Martin har vi i skrivende fornøjelsen af at facilciterer 20 professionelle forretningsnetværk, godt fordelt i det ganske danske land – og der er plads til flere med samme passion for relationer og mennesker i de forskellige grupper  giv mig et kald på tlf. 22 25 82 96 så ser vi om du og din branche matcher – se mere om Netsøg her.

Mine netværksgrupper er i Vejle, Fredericia, Kolding, Middelfart og den 10. oktober informationsmøde i Sønderborg – tilmelding på tlf. 22258296 eller mail tinna@netsoeg.dk

Sønderborg – informationsmøde – ny netværksgruppe

Kom med som gæst og oplev på egen krop  – tilmeld dig via linket her  eller ring ganske enkelt til mig på tlf. 22258296. Glæder mig til at høre fra dig.

Til dig fra mig:

  • BEST OF NETVÆRK BY HVALKOF – her finder du listen der ALTID kan bruges ift netværksmøder – download her.
  • Skema til DIT bæredygtige netværksbudget – download her
  • Netværkstype: Introvert og ekstrovert netværker – læs via linket her

 

“Livet er relationer, resten er bare detaljer”

 

 

Simple Share Buttons