Forretningsnetværk via relationer – det er i det meste af Danmark. Jeg har fornøjelsen i Odense, Fredericia, Middelfart, Kolding og den 10. november informationsmøde i Vejle – og ens for alle netværksgrupper er, at det er for alle, eneste betingelse er at du har lyst til at dele og udvide dit netværk.

Hvad er netværk for en størrelse? 

Jamen vi kender det alle sammen…. Vi skal anskaffe os noget nyt, det kan være alt lige fra en støvsuger til boligkøb. Vi forhører os ofte hos mennesker vi har tillid til. Og tillid er præcis det det handler om.  Når vi mødes til netværksmøderne så er det altid med det formål at opbygge tillid. 

Kort sagt så er det :

Know -> Like -> Trust = Buy

Når netværkerne samles så er det i første omgang et spørgsmål om at få kendskab til hindanden, både den virksomhed de repræsenterer, men i lige høj grad også personen bagved. Har du nogen sinde købt noget at nogen du ikke brød dig om? Måske en enkelt gang fordi de(n) var eneste udbyder, men sjældet køber vi mere end en enkelt gang af en vi ikke kender, eller bryder os om for den sags skyld… 

Hvem er vi?

I samarbejde med Christian og Martin har vi i skrivende fornøjelsen af at faciliterer 15 professionelle forretningsnetværk godt fordelt i det ganske danske land – og der er plads til flere med samme passion for relationer og mennesker – se om Netsøg her.

Kom med som gæst og oplev på egen krop  – tilmeld dig via linket her  eller ring ganske enkelt til mig på tlf. 22258296. Vi afholder netværksmøder de fleste morgnerne så er altid nemmest at få telefonisk kontakt til efter kl. 11.00 – ellers send en SMS eller efterlad en besked og du vil høre fra mig snarest.

Det handler om at gi’ – netværk og jul er samme filisofi – derfor det jeg laver og min store kærlighed til jul går hånd i hånd.

 

 

 

Simple Share Buttons