Netværk

– Hvad kan jeg hjælpe dig med? I 2021 er det vel om muligt endnu mere vigtigt end nogensinde, at vi har et godt og solidt netværk. Når vi ikke kan agere og mødes på samme måde som hidtil, ja, så skal vi har opbygget gode relationer til dem vi samarbejder med.

Vi behøves ikke her i 2021 at forklare vigtigheden af at mødes i den virkelige verden. Er der en ting der er blevet italesat mange gange i løbet af året så er det at vi savner vores fysiske møder – det kan ALDRIG erstattes af onlinemøder. 

Online møder er super fantastiske til status, opdatering og information – men bygge relationer, det kræver fysisk møde og vi er klar i vores netværksgrupper i det meste af Danmark.

Kært barn har mange navne

Netværksgrupper – netværk – relationer – forretningsnetværk i Odense  – Middelfart – Kolding – Vejle – Sønderborg

Sådan spørger vi hver eneste gang og det kan være stort set alt mellem himmel og jord som vi hjælper med. Tør du spørge om hjælp?

Netværk

  • Forretningsnetværk
  • Businessnetværk
  • Relationsnetværk
  • Netværk i mange andre sammenhæng.
  • Erhvervsnetværk

Kært barn har mange navne og der er mindst lige som mange former og formål, så hvordan er det lige du skal finde hoved og hale i den verden også?!

Sparring –  Læring – Forretning – Frirum 

Forretningsnetværk via relationer – og vi er at finde i store dele af det ganske land. Jeg har fornøjelsen i Vejle, Odense, Middelfart, Kolding og Sønderborg, ens for alle netværksgrupper er, at alle har taget en aktiv beslutning om at prioritere dette og har lyst til at dele og udvide dit netværk.

Netværkets netværk

Vi aktiver netværkets netværk.

Vi er ambassadører og sparringspartnere – fordi sammen er vi bedst.

Bringer mennesker og forretning sammen, det er mit mantra.

Hvad er netværk for en størrelse?

Jamen vi kender det alle sammen…. Vi skal anskaffe os noget nyt, det kan være alt lige fra en støvsuger til boligkøb. Vi forhører os ofte hos mennesker vi har tillid til. Og tillid er præcis det det handler om.  Når vi mødes til netværksmøderne så er det altid med det formål at opbygge tillid.

Kort sagt så er det : Know -> Like -> Trust = Buy

Når netværkerne samles så er det i første omgang et spørgsmål om at få kendskab til hindanden, både den virksomhed de repræsenterer, men i lige høj grad også personen bagved. Har du nogen sinde købt noget at nogen du ikke brød dig om? Måske en enkelt gang fordi de(n) var eneste udbyder, men sjældet køber vi mere end en enkelt gang af en vi ikke kender, eller bryder os om for den sags skyld…

Hvis du gerne vil blive lidt klogere på om netværksgrupper kunne være noget for dig – så er her muligheden i denne MINI TEST gratis til dig fra mig. – her.

Hvem er vi?

I samarbejde med Christian, Ditte og Martin har vi i skrivende fornøjelsen af at facilciterer 30 professionelle forretningsnetværk, godt fordelt i det ganske danske land – og der er plads til flere med samme passion for relationer og mennesker i de forskellige grupper  giv mig et kald på tlf. 22 25 82 96 så ser vi om du og din branche matcher – se mere om Netsøg her.

Mine netværksgrupper er i Vejle, Odense, Kolding, Middelfart og  Sønderborg – tilmelding på tlf. 22 25 82 96 eller mail tinna@netsoeg.dk

  • Livet er relationer, resten er bare detaljer”

Netværkstype:

Hvilken netværkstype er du?

Her tænker jeg ikke på hvilken netværk du måtte passe til… men hvilken persontype du er ift. at netværke. Der er rigtig meget fokus på hvad og hvordan du skal agere ift. at netværke. Og der hersker ingen tvivl om, at det er en god idé, at møde forberedt op til diverse netværks arrangementer, receptioner etc. At have tænkt på din “elevatortale”, men hvis alt dette bliver udenadslære, så tror jeg overhovedet ikke på noget af det og “virkningen” udebliver.

Vi skal i langt højere grad være autentiske, være os selv og det kræver selvsagt at vi ved hvem vi er?! Dermed kan vi også bedre begå os i diverse netværks arrangementer (og i andre sammenhænge og relationer). Så lad os i første omgang tage udgangspunkt i Ekstrovert og Introvert.

Introvert og Ekstrovert

Det er den i min termonologi den overordnede dimension der viser hvorfra du henter din energi primært. Den ene er ikke “bedre” som netværker end den anden, vi skal blot vide hvilken.

Bliver du fyldt med energi ved at være sammen med andre mennesker, ved at tale og handle så kaldes det Ekstrovert. Hvis du derimod primært finder energi i dit eget selskab, ved tænkning, refleksion med andre ord den indre verden, så kaldes det Introvert.  Begge typer er gode netværker hvis de har lyst til det og her kommer lige en kort beskrivelse af begge, så kan du måske kende dig selv mere i den ene end i den anden type…

Netværkstype

Tænk i denne sammenhæng på du møder op til netværksmøde i din netværksgruppe, du er sammen med en gruppe mennesker hvor I har tillid til hinanden og du føler dig godt tilpas, går du så derfra med mere energi end da du kom? Selvom det er verdens bedste netværksgruppe så vil du som Introvert bruge energi på at være der og som Ekstrovert vil du bliver fyldt op med mere energi.

Dette er naturligvis i meget overordnede termer, men ikke desto mindre meget god viden, at have om dig selv såvel som resten af netværksgruppens medlemmer. Hvis du eksempelvis er ekstremt ekstrovert og dermed faktisk undre dig over hvorfor der sidder folk som ikke byder ind i samme omfang som dig, som måske er lidt mere tilbageholden mm, ja, så kan det jo skyldes at de er introvert og dermed lige tænker sig om en ekstra gang inden han/hun byder ind.

Og derfor er det præcis at det er så vigtigt at vi er der alle typer fordi vi alle kan byde ind med noget forskelligt!

Ekstrovert:

  • Social – taler meget – når de taler, er det ikke altid der er tænkt inden – taler for at tænke, meget aktivt kropssprog.

Introvert:

  • Privat – er mere stille – udtrykker ikke altid deres tanker i tale – tænker før de taler – mere lukket kropssprog.

Ingen facitliste – test dig evt via jobindex persontypetest.

Der er som i alt andet her i livet ingen facitliste på netværkstyper. Og begrebet netværk er jo også en diffus størrelse. Men det jeg kan forholde mig til lige umiddelbart, er mine netværksgrupper. Her er formålet at opbygge gode langvarige relationer, med tillid og ordentlighed, og jeg siger det bare, modsat af hvad mange tror så er der en overvægt, af det vi kalder introverte.

Netværk er for alle der har lyst.

Og du skal være så hjertelig velkommen til at besøge et af mine netværk.

Ring eller skriv – jeg glæder mig  find kontaktinfo her 

Tinna Hvalkof - netværk

Tinna Hvalkof

Netsøg

Netværk Syddanmark – netværksgrupper i Vejle, Odense, Kolding, Sønderborg og Middelfart

“Livet er relationer, resten er bare detaljer”

Simple Share Buttons