19. feb. 2019

“Livet er relationer, resten er bare detaljer.”

Jeg hedder Tinna og det er mig der ejer og driver Netsøgs netværksgrupper i Syddanmark (Vejle, Kolding, Fredericia, Sønderborg og Middelfart), som bringer mennesker og forretning sammen. Vi er netværksgrupper med branche eksklusivitet, så vi af den vej kommer ud til det bredeste netværk muligt. Vores fokus er netværkets netværk.

Bøgeskov ved skov og strand

Du vil møde mig privat ved skov og strand ved Vejle Fjord nærmere betegnede den lille landsby Bøgeskov, hvor jeg 365 dage om året er på tur med min hund, og dem der ellers har lyst til at gøre mig følgeskab.

Sammen er vi bedst

Men fordi jeg tror på den store ressource der er i ”at sammen er vi stærkere” så har jeg startet i et løbefællesskab i Fredericia hvor vi et til 2 gange om ugen øver os i at løbe 5 km, og ja, hvis ikke det var fordi jeg havde en aftale med en gruppe mennesker med samme ønsker som mig ift lære at løbe, så var jeg helt sikkert ikke kommet ud i regn og slud.

Fællesskabet og gør noget godt for os. I et samfund hvor ensomhed er en stadig stigende udfordring, om vi taler på job eller privat, så er evnen til at kunne netværke om muligt endnu mere vigtigt.

Ensomhed og traditionel kernefamilie

Vi er flere og flere der bor alene, det giver os masser af muligheder, men eftersom samfundet i høj grad til stadighed er bygget op om den traditionelle kernefamilie, så kræver det noget ekstra for at socialisere … derfor brænder jeg for at bidrage til at netværke.

Netværk for det hele menneske

Mit fokus er netværk for hele mennesker hvor vi tager udgangspunkt i det hele menneske, ikke det der måtte stå på visitkortet, det skifter færre og færre får 25 års nålen for tro tjeneste .. og ej heller mål for mange længere.

Vi bygger relationer til mennesker med mennesker.

-Tinna

Netværk i Syddanmark og mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons