Klar til next level ift. netværk? Uagtet om du er ansat, selvstændig eller in between … så kan aktivering af dit netværk være med til at give dig det du drømmer om.

Forestil dig det lige…

  • en hverdag hvor mange i dit netværk helt naturligt har dig og dit virke i tankerne om det er salg, job eller noget helt 3.
  • et liv, hvor du bliver anbefalet på de sociale medier og mund til mund af dit store netværk.
  • hvordan du aktivere dit netværk uden at du skal følge 10 fastlagte steps, men hvor du bidrager med det du føler dig bedst tilpas med (og ja, flytter lidt på egen overbevisninger herom).
  • den frihed det vil give at der er flere der hjælper dig og din(e) ønsker / forretning på vej.

Rigtig mange netværker eller vil gerne netværke, det kan som alt andet være noget af en opgave at navigere rundt i, hvad der fungere for dig og hvad du skal … Det kan tage rigtig meget tid og der er ikke to mennesker der er ens og derfor ej heller to veje der nødvendigvis er det. Desværre oplever jeg ind imellem nogen der helt har givet op at finde rundt i den jungle som det kan være, og derfor siger “det der netværk, det er ikke noget for mig”.  

Hvorfor?

Jeg tror du skal starte helt anderledes, et helt andet sted.

Du skal først og fremmest finde ud af hvad er det egentlig du gerne vil med netværk. Få fastlagt hvad der er vigtigt for dig ift. netværk. Det er som alt andet om det er for at få en succes så skal vi finde ud af hvornår det så egentlig er en succes for dig.

Du har brug for at du holder fokus på det som er vigtig for dig i dit virke, dig og dit arbejdsområde.

Derfor har jeg fokus på både at  finde ud af hvad er det for en styrke du har som netværker og at give dig de værktøjer som du har behov for for at arbejde ud fra det. Jeg har ladet tilfældighederne råde i mange tilfælde i mit liv og har gjort mig mange erfaringer på det område, og det giver helt sikkert en eller anden  form for respons, men som med alt andet så er det nemmere at “ramme” mål når målet er defineret.

Ikke 2 personer er ens og det er jo præcis derfor at DU skal finde DIN netværksvej.

Netværks mentorforløb – DIN netværksvej

I dette personlige mentor netværksforløb tager jeg udgangspunkt i dig og der hvor du er i dag. Og med udgangspunkt i det finder vi DIN netværksvej.

Du kan starte med at hente dette skema til din bære dygtige netværksplan – Bæredygtig netværksplan.  Det er et super udgangspunkt og måske er det lige det du skal bruge for at komme i mål med succesfuld aktivering af dit netværk, hvis du har brug for lidt mere så er jeg klar med netværks mentorforløb så du kan få skræddersyet DIN netværksvej med udgangspunkt i dig og dine styrker. Det er altså ikke os alle sammen der synes det der med, at stå med et glas hvidvin blandt 300 ukendte er den aller nemmeste / bedste måde at få udvide dit netværk med stærke relationer.

Hvis du har lyst til nye netværks eventyr…

Dette forløb er kun for dig hvis du:

  • Er ambitiøs med at ville aktivere dit netværk.
  • Forstår at det måske kræver at du ændre på noget som du plejer.
  • At du har lyst til, at give det du gerne vil modtage
  • Er klar til at give  det en skalle

Så inden du tager den endelig beslutning, så mærk efter:

  • Har du lyst til at åbne op for nye muligheder og lade mit netværk arbejde for mig
  • Er det vigtigt for dig at aktivere dit netværk og få den sparring, forretning og de muligheder der følger med?

Er  du det så lover jeg at gøre hvad jeg kan for, at du bliver den bedste netværksudgave af DIG og at du bevare dig selv i processen.

Slut med usikkerhed på dig som netværker. Dette forløb er til dig som er klar til at gøre en positiv forskel for dig selv og dit netværk.

Skriv til mig på kontakt@tinnahvalkof.dk eller endnu bedre giv mig et kald på 22258296 så finder vi et tidspunkt med det samme der passer til dig og din kalender (og så er der jo også mulighed for at få afklaring på evt. spørgsmål med det samme.)

Pris 

PRIS kr. 4500 + moms om du vælg den ene eller anden løsning!

(er du medlem af en af mine netværksgrupper, og udemærket er klar over at det er det der skal til, meeeen ikke lige får det gjort, så tilbyder jeg samme forløb til halv pris)

Jeg glæder mig

Tinna Hvalkof

 

Simple Share Buttons