Gør du det du gerne vil??? Hvis der er plads til forbedringer, men du ikke bare helt ved hvordan så kan et Mentor forløb være en rigtig god løsning for dig. 

Business Coach, Mentor kært barn har mange navne. Uagtet betegnelse så sætter jeg en ære i at være med til at mennesker finder vej, at vi udvikler os og finder frem til vores ønsker og potentiale og det er det jeg har fornøjelsen af, både som facilitator for forretningsnetværk, men i en langt mere intens form som business coach / mentor. 

Jeg bruger betegnelsen mentor fordi modsat en coach så er det en naturlig del af det at være mentor, er at bidrage med råd og vejledning. Og fordi jeg har så meget i rygsækken, som jeg ønsker, at du skal kunne gøre brug af hvis det kan give værdi til og for dig – ja, så kalder jeg mig mentor!

Livet er en rejse og det mest fantastiske ved det er, at vi vælger selv. Nogen gange kan være gange kan det være små valg, andre gange står vi ved noget der føles som en blind vej, uagtet hvad kan sparring med udenforstående være med til at belyse mulighederne og af den vej finder du den vej, sti eller noget der slet ikke er endnu, men som bliver til præcis din vej.

Mine veje har uden undtagelse næste aldrig været store tungt trafikerede mortorveje, men det har være mine og gjort mig til den jeg er i dag… Hvilken vej du vælger det er op til dig. Valget er frit, valget er dit…

Lidt om min vej hertil

Jeg er uddannet ID lifecoach en 2-årige coach uddannelse hos Ole Vadum Dahl  ID Academy. 

Årsagen til jeg i sin tid sprang på dette var efter egen nedtur. Jeg måtte finde ud af hvordan jeg kunne ende i den situation og ikke mindst lige så vigtigt få fyldt i værktøjskassen, så jeg ikke endte i samme situation en gang til, altså vælge anderledes. Jeg havde jo det faglige på plads med min HD Afsætning, men markedsføring og salg uden at kunne bevare jordfindelsen det er ikke nogen god kombination.

Ud over jeg har min meget dybdegående coach uddannelse, så byder jeg ind med mange års erfaring med ledelse, både som selvstændig / virksomhedsejer og direktør og leder i mindre såvel som store internationale virksomheder. Ja, dermed en bred erhvervs tilgang til muligheder og værktøjer. Dette sammenholdt med et positivt livssyn og til også for nogen en anelse provokerende – og via dette har jeg fornøjelsen af, at fungere som mentor.

Hvis du har lyst …

Lad os tage en uforpligtende telefonsamtale. Alfa omega er om der er kemi, så tøv ikke med at give mig et kald på tlf. 22 25 82 96 – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Pris pr. session kr. 750,00

 

Simple Share Buttons