Mentor lunch til dig som er klar til næste skridt.

Uagtet om du er ansat, selvstændig eller in between … så kan dit netværk være med til at give dig det du drømmer om.

Ønsker du?

 • Ønsker du at springe ud i at netværke?
 • Er du erfaren netværker men søger sparring på om det er optimalt det du gør og det du deltager i?
 • Har du en personlig netværksstrategi?
 • Er din netværksvej klar for  dig og dit netværk?
 • Har du hænderne over hovedet?

4 timers Mentor Lunch og du går derfra med en køreklar plan ift. DIG og netværk såvel online som offline . Det er med dig som omdrejningspunkt, om du er ekstrovert eller introvert så er det en strategi der passer præcis til dig.

Forestil dig det lige…

 • en hverdag hvor mange i dit netværk helt naturligt har dig og dit virke i tankerne om det er salg, job eller noget helt 3.
 • et liv, hvor du bliver anbefalet på de sociale medier og mund til mund af dit store netværk.
 • 4 timers intensiv og personlig netværks mentor lunch med udgangspunkt i dig og dine ønsker.
 • den frihed det vil give at der er flere der hjælper dig og din(e) ønsker / forretning på vej.

Aktiver dit netværk – har du hørt nogen sige det til dig? Hvorfor og hvordan? Eller er du godt igang med “at netværke”, men inspirationen udebliver… Så er der håb. På 4 timer og en god frokost bliver du klædt på til at kaste dig ud nye netværkseventyr.

Med udgangspunkt i dig og din situation, vil jeg bidrage med helt konkret måder hvortil, du kan aktivere dit netværk. Det er uagtet om du er introvert eller ekstrovert, der findes en vej for alle hvis bare lysten er der.

Rigtig mange netværker eller vil gerne netværke, det kan som alt andet være noget af en opgave at navigere rundt i, hvad der fungere for dig og hvad du skal … Det kan tage rigtig meget tid og der er ikke to mennesker der er ens og derfor ej heller to veje der nødvendigvis er det. Desværre oplever jeg ind imellem nogen der helt har givet op at finde rundt i den jungle som det kan være, og derfor siger “det der netværk, det er ikke noget for mig”.

Hvorfor?

Jeg tror du skal starte helt anderledes, et helt andet sted.

Du skal først og fremmest finde ud af hvad er det egentlig du gerne vil med netværk. Få fastlagt hvad der er vigtigt for dig ift. netværk. Det er som alt andet om det er for at få en succes så skal vi finde ud af hvornår det så egentlig er en succes for dig.

Du har brug for at du holder fokus på det som er vigtig for dig i dit virke, dig og dit arbejdsområde.

Derfor har jeg fokus på både at  finde ud af hvad er det for en styrke du har som netværker og at give dig de værktøjer som du har behov for for at arbejde ud fra det. Jeg har ladet tilfældighederne råde i mange tilfælde i mit liv og har gjort mig mange erfaringer på det område, og det giver helt sikkert en eller anden  form for respons, men som med alt andet så er det nemmere at “ramme” mål når målet er defineret.

Ikke 2 personer er ens og det er jo præcis derfor at DU skal finde DIN netværksvej.

DIN netværksvej

I denne helt personlige netværks mentor lunch tager vi  udgangspunkt i dig og der hvor du er i dag. Og med udgangspunkt i det finder vi DIN netværksvej.

Du får skræddersyet DIN netværksvej med udgangspunkt i dig og dine styrker. Det er altså ikke os alle sammen der synes det der med, at stå med et glas hvidvin blandt 300 ukendte er den aller nemmeste / bedste måde at få udvide dit netværk med stærke relationer.

Men hey hvad er en mentor egentlig? Iflg. Wikipedia lyder defininationen; “en mentor en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer for at støtte mentees udvikling.”

Hvis du har lyst til nye netværks eventyr…

Netværks mentor lunch er kun for dig hvis du:

 • Er ambitiøs med at ville aktivere dit netværk?
 • Forstår at det måske kræver at du ændre på noget som du plejer?
 • At du har lyst til, at give det du gerne vil modtage?
 • Er klar til at give  det en skalle gøre noget andet?

Så inden du tager den endelig beslutning, så mærk efter:

 • Har du lyst til at åbne op for nye muligheder og lade dit netværk arbejde for dig?
 • Er det vigtigt for dig, at aktivere dit netværk og få den sparring, ambassadeører, forretning og de muligheder der følger med?

Er  du det så lover jeg at gøre hvad jeg kan for, at du bliver den bedste netværksudgave af DIG.

Slut med usikkerhed på dig som netværker og manglende inspiration til at netværke. Til dig som er klar til at gøre en positiv forskel for dig selv og dit netværk.

Skriv til mig på kontakt@tinnahvalkof.dk eller endnu bedre giv mig et kald på 22258296. Det handler altid om kemi, så derfor er en indledede samtale en forudsætning for at finde ud af om det “skal være os to”. Og så aftaler vi nærmere derfra.

Pris

PRIS kr. 4500,- + moms

Vi starter ud med en ½ times indledende telefonsamtale for optimal udbytte til dig, så de 4 timers mentorlunch der indeholder klarlæggelse af ønsker og mål, materialer, personlig netværks strategi  samt frokost i Trekantområdet giver det en køreklar personlig netværsksstrategi.

Jeg glæder mig.

Tinna Hvalkof

Mentor Lunch

Mentor lunch
Ønsker du en plan , din helt personlige netværksstrategi?

Netværks mentor

Simple Share Buttons