17. jun. 2018

Nøj, hvor kan jeg blive skuffet, og man (læs jeg) tror sgu det er løgn. Men nej !

Lige her søndag morgen inden jeg overhovedet har været ud og se hvordan verden folder sig ud denne juni søndag… Så går det op for mig, at en person jeg primo indeværende år købte mig til noget faglig input hos, har brugt den viden hun “fik” fra mig omkring mit virke og mine planer for nye muligheder  til egen business…. ja, jeg ved godt at den slags findes og jo, det er ikke første gang jeg oplever det! Men bliver lige forbavset hver gang.

For h…. det er bare løgn

Min første tanke er; For h…. hvordan kan den slags mennesker sove roligt og godt om natten?! Men det ved jeg jo heller ikke om de gør?! Der næst bliver jeg irriteret på mig selv; Hvorfor ventede jeg ikke til en i mit fysiske netværk havde en anbefaling til en med kompetencer inden for det område.. jeg havde forsøgt at finde en kompetent udbyder af denne vej naturligvis, men ingen i netværkets netværk, havde den viden jeg søgte input til … Sååå ja, det var en jeg havde googlet / fundet på FB mig frem til den pågældende, så kan jeg jo lære det…

Målløs, mister mælet

Næste reaktion – jeg bliver målløs, mister mælet (ja, der skal alligevel en del til). Når jeg køber mig i dyre domme til fagligsparringe på et nyt område og jeg i den forbindelse i alt fortrolighed naturligt fortælle hvad jeg skal bruge det til, og siden da har arbejdet på det projekt, for så her til morgen at konkludere at hun, har lige knap 2 måneder efter vi talte sammen igang sæt noget tilsvarende… Så ja, så bliver jeg mundlam og samtidig bekræftet i at i det fysiske netværk, med relationer der er bygget op over tid og som kan stå inde for dem de henviser til, der ville dette ALDRIG kunne finde sted…

Altså jeg omgås jeg mennesker med samme værdigrundlag som mig selv hvad det angår. Jeg er så priviligeret, at jeg arbejder sammen med disse mennesker og det blev så om muligt endnu mere tydeligt her til morgen, hvor vigtigt det er for mig!!! Hvis jeg skulle have været i tvivl.

Glad (igen)

Så til sidst heldigvis – så bliver jeg glad (igen) … ja, jeg blev bekræftet i at med min tilgang til tilværelsen og min moral og etik overhovedet ikke er til den måde at drive forretning på, men hey der er jo ikke noget nyt i det. Jeg ved det godt… men alligevel, så bliver jeg max. irriteret over at det præcis er mig der “løber ind i” sådan nogle typer… Jeg har intet imod konkurrence, det er sundt og holder os skarpe, men at betale for rådgivning hos en som efterfølgende bruger min faglighed til egen vinding … det fremmer ikke lige i første omgang den gode julestemning.

Når det så er sagt, så er jeg jo også sådan en type som bliver sådan lidt “Tinna 3 år”, så skal jeg vise dem skal jeg … men på den anden side, jeg skal jo slet ikke konkurrer med den type mennesker. Om ikke andet kan jeg da bruge den bevidst til at de tanker jeg gør mig er så gode og attraktive at andre vil stjæle dem… 🙂 og så forresten gøre det jeg selv tror på uagtet hvad andre gør.

Any Way

Har du oplevet noget tilsvarende? Og hvad gør det ved dig? Er det måske bare mig der er lidt nærtagende? Any Way… det var hele følelses  registeret igennem fra; For h…., irritation, målløs, glad igen… så er vi da igang… på en søndag morgen med noget der ligner sol!

Og ved du hvad, når man som jeg er juletosset og tror på det bedste i folk og samtidig også er overbevidst om karma giver tilbage hvad du giver ud, så læner jeg mig tilbage i sengen med min kaffe og et smil på læben, jeg skal “bare” fortsætte hvor jeg er og alt er i den skønneste orden…

Og ønsker dig præcis den søndag du måtte ønske med dem du ønsker.

-Tinna 

 

Man (læs jeg) tror sgu der er løgn…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons