22. okt. 2016

Uuuuha hvor er det bare mega hyggeligt og mørkt på denne efterårslørdag – tror faktisk ikke rigtig, at det bliver lyst i dag… men det har også sin helt egen charme, tænd stearinlys og for os med brændeovn så er dagen i dag da helt oplagt til gang i den… men hvad så? Der er opstået lørdags dilemma denne lørdag formiddag (som så mange gange her i livet). For mig er det lige præcis det, det handler om, nemlig at vælge stjernestunder til og fra… Så hvad skal jeg gøre?

Jeg mangler efter nu 4 uger uden lys i køkkenet (jeg har afmonteret lamperne, så der kan blive malet ordenligt), stadig at male det famøse listeloft en sidste gang – så det vil jo være ret fantastisk, at få det ud af verden – så det er mulighed 1 – få malet listeloftet i køkkenet og monteret lamperne, så det er muligt at orientere sig i køkkenet efter kl. 18 – det vil være så fantastisk så er ALLE loft i huset malet kun 2½ år efter vi flyttede ind!

Mulighed 2 – jeg lånte i går en bog af en veninde, hun har rost den bog til skyerne – “Mig før Dig”… og for pokker, at læse en bog som bare ikke er til at slippe, det er så fed en følelse..  Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang … kunne jo lige tage den med sammen med et langt karbad, men jeg kender også godt mig selv godt nok til, at vide, at hvis jeg først får startet på sådan en bog, så bliver det nok ikke lige til så meget andet i dag. 

Og så er der den 3. mulighed – Thomas og hans far kom tilbage fra efterårsferie i Sverige går, og med sig hjem havde de en masse helt vild store og flotte grankogler til mig, dybt taknemmelig – og det kribler i fingerne for, at få brugt dem lidt kreativt, bare sådan lidt efterår/julehygge. Det trænger faktisk ret meget til lidt kærlighed ude ved fordøren, jeg nyder det max, at nusse med sådan noget og nyder det ligesåmeget, når der er nusset lidt og jeg med stor fornøjelse hver gang jeg går ind og ud af døren kan glædes ved det, ååååh love it!

Sidste og 4. mulighed Thomas ligger i sengen med allergisk reaktion og er hævet, rød og max kløe i hele ansigtet og han vil så gerne, at jeg kommer ind i sengen og ser en film med ham…  En film han har ønsket, at se sammen med mig de sidste par år og nu i dag har han endelig fundet den. Der er efterhånden langt imellem, at han gider bruge tid på/med mig … så det er måske en af den slags stunder som skal gribes præcis når de opstår?

What to do? Hvad skal jeg vælge – hvad vil du vælge … eller hvad har du valgt at bruge din lørdag på? Hvad vil give den bedste julehjertefølelse? I skal naturligvis nok i morgen på bloggen kunne læse hvordan lørdagen bliver – lige nu ved jeg det ikke … så vi får se..

De varmeste oktoberlørdagshilsner

-Tinna

Male loft, hygge med grankogler eller læse – på en efterårslørdag?

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons