8. maj. 2017

Fiasko eller bare selverkendelse?! Lillebælt halvmarathon … det blev i hvert tilfælde ikke en realitet i 2017?!

Og hold nu op hvor har jeg bare brugt meget mentalt tid på at forholde mig til det… ikke at det er årsagen til den manglende aktivitet her på bloggen … nææææ det er nok alt muligt andet og mest af alt nok en konfirmation … men den skal jeg nok vende tilbage til i et senere blog indlæg.

Lillebælt Halvmarathon

Hold nu k… hvor ville jeg ønske at jeg var i så god form, at jeg ville have kunne gennemføre det løb?! Og det har virkelig voldt mig store mentale udfordringer at skulle melde ud på skrift, at til trods for start nr. 4006 var på plads og alt andet administrativt… så var og er jeg det bare ikke…

Og hvad er nu det for noget?? Uden tvivl en masse overbevisninger om at det kan jeg ikke… eller det er jeg ikke i god nok form til … eller det er ikke noget for mig… kender du nogen af dem?! 

Hmmmm det korte af det lange er at jeg i skrivende stund på en rigtig god dag kan løbe 7 km og så er der altså rigtig langt til de god 21 der skulle løbes lørdag aften … måske kunne jeg med min vilje have tvunget mig igennem … men hvorfor?

For min eller din skyld?

Tror faktisk jeg er kommet til den erkendelse, at I en alder af 45 så skal det sgu være for mig egen skyld det jeg foretager mig … om det er løb, havearbejde eller sex… det skal være lystbetonet… juleglæden skal være tilstede og ja, sorry to say … sådan har det altså ikke altid været i mit liv… måske du også kan nikke genkendende til det … men så håber jeg at min lille historie her fra det virkelig liv kan give dig mod til at vælge juleglæden til?!

Og lysten til at træne mig i så god form så jeg vil kunne gennemføre Lillebæl halvmarathon med nogenlunde helbred, tja, det har bare ikke været der … der har været “1000” andre ting som jeg synes var / er sjovere og mere lystbetonet… og så er min konklusion så er det det jeg skal gøre… altså det der giver juleglæde…

Jeg skal ikke løbe fordi jeg skal poste, at jeg har gjort det, jeg skal ikke gå i haven for at poste jeg har gjort det, jeg skal ikke vaske bile for at poste jeg har gjort det … jeg skal gøre det og så poste det (hvis jeg har lyst) fordi jeg gerne vil dele en god, dejlig oplevelse… eller bare en oplevelse som har gjort indtryk. Ingen tvivl om at alene det faktum at jeg meldte mig til og betalte ja, der var jeg af den overbevisning, at det skulle jeg nok gennemføre det løb, så jeg lover dig det har kostet på tankekontoen…

Tid til selvransagelse… eller 

Tid til selvransagelse – hvad har jeg lyst til, hvorfor meldte jeg mig til et løb som jeg kun gennemførte halvdelen af træningen til og hvorfor overhovedet skrive om det her? Tja, det er en del af mig og ikke mindst en stor del af min tankevirksomhed den seneste tid … og det er jo som bekendt det denne blog er et udtryk for … og lige nu har det i den grad også fyldt omkring konfirmation, skilsmisse og ja, det kommer der helt sikkert noget om inden længe her…

Så ingen post om Lillebælt halv-marathon tid herfra … men KÆMPE respekt til alle der har gennemført fordi de havde lyst!!! 

De varmeste og glædeligset maj hilsner fra

-Tinna 

Lillebælt Halvmarathon … løb og/eller lyst?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons