Jeg glæder mig i denne tid… 

Det er hovedoverskriften på mig og min hverdag… om det er april, juni eller december så er der noget at glædes over… og for mig og om mig så er julen i den oprindelige form, nemmelig en lys fest og hjerternes fest, noget vi alle med store gevinster kan implementere i hverdagen hele året rundt. 

Jeg tror på miraklet er, at finde i de små stunder. Derfor samler jeg på flest mulig små herlige hverdags stunder og målet for mig, er at have en hverdag jeg ikke ønsker at holde ferie fra. Jeg holder af hverdagen…

Hvem er jeg så?

Jeg er MOR!!!

Så kort kan det vel siges. Det er faktisk eneste titel jeg ønsker der skal stå på et visitkort hvis jeg havde et sådan – for ja, det har jeg faktisk ikke… OG hvis mit liv ellers skal fortælles i titler / overskrifter er det vel noget i retning af:

storesøster, datter, ex.kone, kæreste, kone, regnskabsassistent, netværker, mødeleder, facilitator, sælger, projektleder, direktør, selvstændig, branchmanager, accout manager, husejer, stressramt – googles historie, IT-controller, salgs- og serviceassistent, projektudviklingschef, assistent, elev, restauratør, medhjælpende ægtefælle, sygemeldt, lifecoach, HD Afsætning, HH, hundemor, juletosse…  sikkert mange flere.

 

Tinna Hvalkof – sådan ser det ud hvis du googler mig – her.

Tinna Hvalkof bosiddende i en lille landsby lidt uden for postnr. 7000 tæt på skov og strand, fordi naturen bidrager med utallige små stunder i hverdagen. Jeg bor med min søn Thomas Arthur på 15 år og vores hund Albert på 7½ der er en god blanding af en labrador og boxer. Han glæder sig i denne tid hver dag og er der noget hunde er fantastiske til så er det at være tilstede i nuet og glædes over det der er! 

Ud over bloggen

Ud over bloggen her beskæftiger jeg mig med professionelt netværk, med præcis samme budskab som bloggen her – nemlig ; Jeg glæder mig i denne tid…  eller et andet af julensbudskaber, nemlig næstekærlighed – og hvad kan jeg hjælpe dig med, uden nogen forventning om gengæld, men en fundamental tro på god karma og loven om tiltrækning – og at dem der giver i alle livets aspekter er dem der har succes – så er spørgsmålet naturligvis hvad er definitsationen på succes?

For mig er succes = glæde i hverdagen, små stunder og dagligdags mirakler – eller omskrevet – jeg glæder mig i denne tid. Med en barnetro på at der er noget godt i vente og glæde ved at give er det største. 

Formål med bloggen

Formålet med denne blog er at dele de små stunder / hverdags mirakler såvel som de store. Forhåbentligt at inspirere til at holde af hverdagen og glæde sig i denne tid. Jeg skriver når jeg har noget på hjertet og skriver lige fra hjertet og sådan er jeg. Det betyder nogen gange manglende komma, slå og stavefejl, men det er en del af mig. Så har du en kommafetichist eller er medlem af dansk sprognævn… så vil du forhåbentligt kunne muntre dig, men måske nok mere sandsynligt nemlig, at du slet ikke har læst her til og det er også helt ok!

Jeg glæder mig helt sikker til at dele med dig.

De glædeligset julebloghilsner

-Tinna 

 

 

Simple Share Buttons