6. feb. 2017

Jeg fornemmer et kosmisk kaos i og omkring mig.. og jeg bøvler faktisk lidt med, at være i det… forsøger at navigere efter bedste evne og holde lidt fokus på det, som er det og dem jeg skal og ønsker, at bruge min tid og ressourcer på. Og det er ikke bare her i husstanden der hersker noget der ligner kosmisk kaos.. det som om det over alt!

30. april = forår…

Nå, men ud over dette kosmiske kaos – eller oven i det … så har vi en konfirmand her i huset… søndag den 30. april skal slaget stå og det skal holdes hjemme. Og det vil jo alt andet lige afstedkomme lidt kaos … men det er helt ok. Vi har bevidst valgt, at det skal være hjemme. De mange år fra restaurantions livet og sammenholdt med Thomas’ ønske om at det skal være hyggeligt og vi skal spille spil og egentligt helst i en håndbold hal. Ja, så er det hjemme og vi håber på blå himmel og forår.

Så ud over det generelle kosmiske kaos og mit forsøg på at være i præcis det der er og finde juleglæden her i snevejre, og vælge til alle dem der vælger mig til… ja, så skal der jo lidt lavpraktisk planlægning til ift. konfirmation og vi er på vej… men for pokker ALLE gode råd tages imod med kyshånd. Jeg har rimelig styr på hvad og hvordan form og farve og vi har invitationer på vej ud af døren. Vi bestilte via nettet www.optimalprint.dk – og wow det gik godt og smertefrit.

Invitation og hvad så…

Thomas og jeg sad lørdag aften kigge på layout – fandt et som Thomas kunne lide, satte lidt billeder ind og bestilte… Efter et par timer fandt vi et andet billede som vi hellere ville bruge og vupti ind og rette og der blev fremsendt ny bekræftelse. Allerede tirsdag modtog vi de fineste invitationer med kuverter, så nu er vi igang… Så mon ikke resten af den spændende planlægning frem til den 30. april forløber lige så fint…

GODE RÅD, IDÈER & ERFARINGER FRA DIG – TAK!

Vi vil naturligvis meget gerne vil have gode råd, idéer og erfaringer fra dig. Gode og anderledes idéer til underholdning, et anderledes event mm. Jeg vil naturligvis gerne, at julebudskabet og det store hjerte fylder dagen, men ikke i den forstand, at vi skal pynte op til jul, det er stemningen som altid jeg søger.

Overordnet er det et spørgsmål om at holdet det så afslappet og julehyggeligt som muligt, ikke noget med at sidde til høj bord. Thomas laver bordplan og jeg er ret sikker på at jeg ikke sidder ved siden af ham… Det er det niveau vi søger inspiration til og vi glæder os til, at se og høre alle de spændende idéer og tanker mm I sidder inde med.

Mange kosmiske kaos juletanker

-Tinna

Kosmisk kaos og julehygge i april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons