Netværk – at netværke – netværksgruppe Syddanmark

Netværksgrupper i Syddanmark – netværk eller netværksgrupper – kært barn har mange navne. Iflg. WIKIPEDIA er ”Netværke – at opbygge relationer i en given sammenhæng til andre mennesker” – læs mere her

Sammen er vi bedst – og i et samfund og en tid hvor ensomhed og stress er største trusler, så giver det om muligt endnu mere mening at vi husker at spørge om hjælp og ikke mindst række ud.

Som mødeleder på forretningsnetværk / netværksgrupper i Vejle, Kolding, Middelfart, Sønderborg og Odense oplever jeg at hvor stor en udfordring det er  for rigtig mange at spørge om hjælp.

Jeg er ingen undtagelse – det er præcis den erfaring der har bragt mig til hvor jeg er i dag… på godt og ondt

Ring til mig på tlf. 22258296 hvis du er nysgerrig på hvad en god netværk kan – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg tror ikke på at der findes en facitliste  hverken for netværksgrupper  eller foredrage, derfor tilpasses hvert eneste netværksgruppe og foredrag til hver enkelt virksomhed og situation i videst mulig omfang.

Eller kontakt mig på mail tinna@netsoeg.dk 

Du kan også læse mere om Netsøg netværk på www.netsøg.dk  Forretningsnetværket hvor mennesket, relationer og forretning er i fokus.

CVR NR 27820956

Bank Jutlander Bank

Simple Share Buttons