19. jul. 2017

Ja, klamt med klamt på eller er det bare mig der er sippet? 14 dage på den anden side af jorden, med masser af oplevelser, sol og smukke strande… og det skal jeg nok vende tilbage til i senere blogindlæg… men det var på ingen måde klamt med klamt på… Jeg synes ikke jeg på nogen måde er sippet, sart eller snerpet… meeeeen hold nu op hvor jeg blev max chokeret og bekræftet i at mænd er klamme… (måske en lidt voldsom generalisering) … men any way… jeg advarer dig nu hvis du læser videre så er det på eget ansvar, så er det sagt / skrevet.

13 overnatninger i paradis – med den klammeste afslutning

Eget 13 overnatninger i paradis skulle Thomas og jeg vende snuden hjemad og det glædede vi os faktisk begge rigtig meget til. Der var en 24 timers rejse forude, vi stod på kl. 3.30 og kørte fra Silver Rest, Unawatan kl. 4.00 mod Colombo lufthavn. Alt gik godt, med privat chauffør, Thomas sov det meste af vejen til lufthavnen, så nu var det bare at vente på der blev åbnet så vi kunne få tjekket ind. Det blev også klaret i bedste stil og nu var det igen vente til vi kunne komme i fly og mod Dubai.

Når man er to på tur så er det jo altid lidt et lotteri hvem man mon får “fornøjelsen” af at sidde ved siden af. Og ikke bare sidde ved siden af, men også temmelig tæt på, når nu man rejser på økonomi klasse (og det gør vi –  selvom drømmen klart er at sidde på business class). Vi er nogen af de sidste der kommer i flyet da  vi sidder tættest på ind/udgang og det er selvvalgt så alt er fint… Thomas får sin vindues plads og jeg ved siden af og så er der det tomme sæde ved siden af mig…

Stiv pik og håret tilbage

Eftersom vi er nogen af de sidste ombord og der ikke kommet en ved siden af os, ja, så håber vi på det bedste… nemlig at pladsen ikke bliver besat… men i sidste øjeblik så braste den drøm… og ikke bare braste den bliver faktisk til det der skal vise sig, for mig at være tæt på et mareridt!!! Ind kommer en STOR  mand (ikke tyk bare stor) iført jogginbukser og t-shirt, langt hår og med uro i hele hans krop. Det smitter mig med det samme jeg bliver urolig, og føler mig dårlig tilpas. Han får placeret bagagen i dertil indrettede rum og sætter sig… og han stinker af sprut!!!!  Det magter jeg bare ikke kl. er nu 10.00 og jeg havde set frem til lidt morgenmad og en kop kaffe og lidt ro…

Han er max urolig og inden vi overhovedet så meget som har bevæget os 2 millimeter med flyet, rejser sig igen og henter 2 fl. Jack D og en cola… Så er vi da igang og min uro bliver ikke mindre… Han bunder hurtigt de to flasker, flyet begynder at bakke … jubii så er vi på vej… så vi kan få landet igen tænker jeg… men der er da plads til et par flasker mere for min “kære” sidekammerat… han henter en ny portion 2 fl Jack D og en cola… de bliver indtaget i samme tempo… og han tænder for skærmen foran sig og falder hen… Super tænker jeg så skulle han bare lige have så han kunne sove turen igennem… 

Meeeeeeeen, der er ikke meget ro… han roterer rundt, så meget som det kan lade sig gøre på den relative lille plads der nu er, og det betyder at armlæn mellem os har han indtaget også så hans hænder er “på min side” og hvis det bare var det … men samtidig opdager jeg at der er fest i jogging bukserne …han sidder simpelthen med stiv pik og håret tilbage… med spredte ben (også så de fylder ind om “min” begrænsede benplads), man kan faktisk ikke sidde med spredte ben i et fly uden det sker… Klamt og alt andet end julehygge…

Jack D og Cola i en lind strøm…

Jeg tænker det er fandme løgn… Jeg puffer til hans hånd … han vågner halvt op .. går på toilet (det er lige bag os), og så tænker jeg, så får han vel styr på det han skal have styr på, efter en rum tid kommer han tilbage … og der er faldet ro på teltrejsningen… (ja, ja… sorry men vi sidder så jeg ikke på nogen tænkelig måde kan undgå at observere denne udvikling!!!). 2 minutter går der han finder ny film på skærmen, rejser sig henter en ny potion – 2 fl. Jack D og en cola… 

Bombe og jomfruer 

Min hjerne begynder at kører i ring – mere end den normalt gør – hvad skal han drikke sig så fuld at han om lidt rejser sig om meddeler at flyet skal i havet/ har en bombe eller noget i den stil… og han sidder og drømmer om alle de jomfruer han om lidt skal stifte bekendtskab med (sorry, ved godt det er mega meget langt ude, men ikke desto mindre det der sker i mit hoved).

Jeg har ikke på nogen måde flyskræk eller noget der ligner … men her forsvinder fornuften som dug for solen …  Han beder om endnu en omgang og drikker lige så hurtigt. Vi er nu i luften og der er klar til at blive serveret lidt mad, men han skal selvsagt ikke have mad, blot lidt til at bevare væskebalancen (eller hvad det nu er han skal bevare)… han spilder ud over sig selv og stolen mm, men får da endnu et sæt x 2!!!

Vi spiser og der bliver ryddet af igen, han falder hen igen … og nu betyder det så at han fylder så meget med hans ben at jeg skal sidde på skrå ind mod Thomas for, at jeg ikke skal have kontakt / berøring med ham … og det har jeg sgu helt ærligt overhovedet ikke lyst til… Igen sidder han med rejsning og grynter og roterer rundt… og vi har nu været undervejs i det der måske svarer til små 2 timer … han har indtaget i hvert tilfælde 12-14 flasker … og jeg har det max anstrengt… Jeg sidder og vifter kraftigt og helt sikkert max. provokerende med safty folderen for at få lidt frisk luft og stanken af sprut væk fra mig…Hans ben fylder så meget, jeg magter ikke mere og  puffer til hans ben og siger “Do you mind? … og ja, sikkert noget bestemt i tonelejet… og det resulterer i, at han klager over at han ikke føler sig tilpas og vil flyttes .. TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Klager over mig ????

Men den stopper ikke der … han klager over mig … over at jeg har puffet til hans hånd og ben…  Det har vi såi lige en snak med personale omkring –  det faktum – at jeg i den grad følte mig utilpas og usikker ved at sidde ved siden af en der indtog de mængder alkohol … de lover han ikke kommer tilbage… og jeg forsøger at finde ro den sidste time af turen… inden vi lander i Dubai for at skulle på et nyt fly til Hamborg … og ja, den tur skal jeg nok fortælle om i senere indlæg….

Dette blev et langt indlæg…. og ja, har villet dele det med jer allerede fra jeg landede, men har været fuldstændig bombet siden jeg kom hjem, og først nu her en uge senere er jeg ved at være nogenlunde tilbage igen… Jeg har tænkt og tænkt, hvad fanden er det lige jeg sender ud i universet (hvis man som mig tror lidt på at du får hvad du beder om), siden jeg skulle have den  “udsøgte fornøjelse” af ham i første flyvetur på vores hjemtur???????

Fortsættelse følger

Og hvordan mon turen fra Dubai til Hamborg så skal gå?????  Det hører/ læser I om snarest…. Lige nu vil jeg nyde at mit energi niveau er på vej op… at solen skinner i Danmark, og ja, selvfølgelig ønske alle jer der skal ud og flyve på økonomiklasse en enestående rejse og lad mig endelig høre hvis du har tilsvarende absurde flyoplevelser du vil dele med mig!!!

Jeg flyver ikke så langt igen før jeg har råd til Business Class!!!!!!! Og sådan er det bare….

Ha’ en fantastisk dejlig fly, sommer, ferie dag

BH/Tinna

Klamt med klamt på … eller er det bare mig der er sippet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons