12. maj. 2017

Lige dele juleglæde og kameler = det er den ultimative opskrift på en konfirmation anno 2017!

Når det nu ikke er løbetræning, så er det jo ikke fordi jeg ikke har trænet … langt fra … faktisk har jeg brugt rigtig meget tid i træningslokalet og øvet mig rigtig meget, men i kamelslugningstræning… og det er virkelig hård træning og jeg ved at jeg stadig kan blive bedre, så den træning stopper vel aldrig,  ind imellem skal sluges et par kameler eller mere… og jeg tænker at det måske præcis er i det træningscenter mange danskere skulle bruge lidt mere tid… frem for hvad der i dag er tilfældet… det har i hvert tilfældet givet lidt stof til eftertanke.

Konfirmation, kameler og juleglæde

Rigtig mange unge mennesker i 13 -14 års alderen bliver i disse dage konfirmeret, og det er så men ikke fordi det har ændret sig meget ift. da jeg var i den alder. Måske er der lidt flere der vælger det fra eller en alternativ løsning, som nonfirmation eller noget helt 3.. men det korte af det lange er at det der nok har ændret sig mest ift for godt 30 år siden (ja, det ser lidt vildt ud på skrift – er jeg virkelig SÅ gammel?!), så er det nok familie konstellationerne. 

I dag bliver ca. halvdelen af alle par skilt / går fra hinanden – og ja, det får selvsagt en eller anden betydning for de unge menneskers hverdag, men bliver nok særligt synligt ifm. ex. en konfirmation. Jeg havde lovet mig selv (og det er jo kun mig selv, jeg kan forsøge at være herre over), at Thomas’ konfirmation skulle være den dag han ønskede sig, i det omfang naturligvis som ville være os muligt, med ham i fokus … så derfor for alvor gang i kamelslugningstræningen.

Kameler er en helt naturlig del af en konfirmation i dag!

Ja, kameler er således blevet en helt naturlig del af en konfirmation anno 2017 i Danmark. Det er ikke fordi de unges værdi skal gøres op i kameler eller andet godt, men fordi der skal sgu sluges en del af slagsen… når man som tilfældet er her, ikke bor sammen med faren til det unge menneske -og jeg er ganske overbevist om, at  har skulle sluge en del også – så vil gerne slå et slag for at vi som de såkaldte voksne forsøger i dette egocentrede samfund som det nu engang er… (og ja, mega ego at jeg vælger som jeg gør), men lige præcis her … er det om muligt mere vigtigt end nogen siden…

SÆT DIG SELV TIL SIDE!!!

Det er ikke dig og dine behov – SÆT DIG SELV TIL SIDE … stop med hvad du har det svært med, at farens søster aldrig har kunne lide dig .. og det er svært for dig at være i det selskab… STOP – slug en kamel eller 10 for den sags skyld… hvad fanden tror du så det er for det unge menneske, der sidder midt i det hele og bare ønsker sig en god dag, hvor alle dem der holder af ham/hende er tilstede for at give en god dag… så fanden stå i det, mine eller andres voksne behov skal stå i vejen for det…

Og hvad er det lige for en rollemodel, at være for det unge menneske… vi undres over hvorfor de unge ikke kan begå sig socialt i dag… og giver skylden for de mange time tilbragt foran skærme… hmmm bare en kamelslugende tanke med forsøg på at være navlebeskuende  og reflektere lidt over hvad det lige var der skete med mig i det forløb… lad os bare sige det sådan, jeg stopper ikke med kamelslugningstræningen.

KØ I TRÆNINGSCENTERET

Men måske hvis vi – alle os “voksne” – evnede at sluge lidt flere kameler, og her tænker jeg ikke kun ifm konfirmation, men generelt – ville det måske have en indflydelse på de unge menneskers evne til at begå sig socialt??? Ja bare en tanke… men som et gammelt ordsprog lyder, de gør som vi gør og ikke som vi siger! Ingen løftede pegefingre … men en invitation til kamelslugningstræning – jeg håber inderligt der bliver kø ved trænings centeret… og min dør står altid åben hvis der er nogen der ønsker samtræning, bare sig til!

Til alle jer der var med til at gøre Thomas’ konfirmation til præcis den dag han ønskede 1000 tak og til alle jer der ude som endnu ikke har oplevet denne dag – glæd jer og nyd det og træn kamelslugning – alt hvad du overhovedet kan presse ind i din stramme tidsplan!

Rigtig mange kameltanker på en St.Bededag med rigtig mange konfirmationer til alle jer der ude.

-Tinna

 

Juleglæde, kameler = konfirmation anno 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons