4. jun. 2019

Jeg skal IKKE … Jeg skal IKKE

Jeg skal ikke handle når jeg er “ramt”… Skal ikke handle når jeg er “ramt”… Skal ikke handle når jeg er “ramt”…

Jeg er / var sådan en

Jeg er (var) sådan en der “handler” … altså ikke i Super Brugsen eller jo det gør jeg også men det ikke lige det jeg tænker på nu…

Eller det vil sige jeg har haft sådan en strategi, at jeg må gøre noget … NU!!!

Nogle dage kan det føles som om gulvtæppet pludselig bliver trukket væk under en… fuldstændig ud af det blå.

Tankemylder

Når det sker så har jeg haft en strategi med fokus på at handle og ikke mindst voldsom tankemylder.. shit hvor kan der køre mange tanke igennem hovedet på kort tid …

Hvad kan jeg gøre?

Skulle jeg have gjort anderledes?

Hvem kan jeg tage fat i?

Hvorfor er det lige mig? Osv.

Kender du det?

Nu forsøger jeg at være bevidst om når jeg bliver ramt … Og så stoppe op!!! IKKE handle… Jeg har forskellige strategier / erfaringer jeg har fundet frem til der virker for mig – måske også for dig?

Jeg nåede at handle … gribe telefonen … men umiddelbart efter så “vågnede jeg op… Jeg gik væk fra PC arbejde må vente til senere. Tog hunden med en tur til vandet. Talte med en der også havde fundet turen til stranden. Men der er mere på listen .. så jeg fortsætter, men du får den lige her.

6 erfaringer jeg har gjort mig…

Og nogle erfaringer jeg har gjort mig som virker for mig og så jeg øver mig OGSÅ når jeg ikke umiddelbart har tid:

1 Acceptere at jeg er ramt…

2 Flyt mig fysisk… Gå væk

3 Sæt god musik på … højt

4 Gå til vandet med hunde …

5 Træk vejret helt ned i maven …

6 Tal om noget andet…

Ikke nødvendigvis i den rækkefølge… Og i dag blev det så et blogindlæg… og sender alle de kys jeg kan ud i universet ….

Hvad gør du?

Bare sådan en tirsdag – kys til dig…

Tinna

Jeg skal IKKE … Jeg skal IKKE

2 kommentarer

  • Kim Brems siger:

    Det er helt perfekt at gå væk fra situationen. Når vi har et tankemylder, hjælper det jo ikke st lægge yderligere strategier på, som du også skal holde styr på. En metafor i forlængelse af dagens netværksmøde: hvis bilen advarer om for høj motor temperatur, speeder du da ikke op, vel? Det hjælper heller ikke at få flere tanker ind til det tankemylder der er i forvejen. Når du bliver fuldt ud bevidst om at Tanker skaber Følelser, bliver du udstyret med et tanke barometer – nemlig dine følelser. Alt dette og meget mere er det jeg hjælper mennesker til en dyb forståelse SF.

    • Tinna Hvalkof siger:

      Tak Kim – det er super interessant det du bidrager med … Og fantastisk metafor … det tror jeg faktisk kan hjælpe mig til at huske at slippe speederen, en fornøjeles at hilse på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons