3. apr. 2017

Ingen tvivl om at et af min helt store juleudfordringer er at spørge om hjælp… (og det gælder faktisk hele året). Jeg er opdraget til, at det er vigtigt at kunne klare sig selv… så jeg vil selv og jeg kan selv… og det er der i og for sig ikke noget i vejen med … det er da rart at kunne klare sig selv… meeeeeen

En halv trist affære…

Det kan sgu også blive en halv trist affære af et liv, hvis man gør alting selv… og hvordan er det nu lige med juleglæden ved at hjælpe andre?! Jeg kan faktisk rigtig godt selv li’ at hjælpe nogen, at gøre en positiv forskel både i stort og småt for mennesker omkring mig… måske jeg også lige i min iver på “Jeg vil selv…” skal huske det…

Nåååå, ja og så lige det faktum at jeg rent faktisk lever af faciliterer professionelt forretningsnetværk, hvor hele grundtanken præcis er at spørge; “Hvad kan jeg hjælpe dig med?!” (Det stemmer jo også 100% overens med som julemanden tilgår tilværelsen… så tæt på at være julemanden uden at være det helt = verdens bedste beskæftigelse).

Tilstoppet afløb og ødelagt tlf.skærm på en søndag!

Så efter en helt enestående forårsligende weekend der sluttede af med tilstoppet afløb på badeværelset hvor jeg i min iver på gør det selv… kan selv… skulle bruge lommelygten i min tlf., hvilket afsted kom at jeg tabte tlf på bedeværesalgulvet, og hermed 1 stk. total smadre skærm… såååå det….

Og eftersom jeg jo har en overbevisning om at vi skal (kan hvis vi har lyst) lære noget af hvad der nu måtte ske i vores tilværelse… tja, så kom åbenbaringen her på denne smukke mandag morgen… Jeg skal huske at give andre lov til at hjælpe mig… Så med tilstoppet afløb (er næste ok igen) og en tlf der skal have en ny skærm, så er der taget hul på en ny uge, der starter med blå himmel og en tur til Aarhus … det skal nok blive en dejlig dag.

Herfra ønsket om en vidunderlig 1. mandag i april, spørg om du kan hjælpe og tag imod hvis nogen spørger dig…

Bedste mandagstanker fra

Tinna 

Jeg vil selv, jeg kan selv … eller???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons