10. okt. 2016

Juleglæden er en sindstilstand , sådan er det i hvert tilfælde for mig og derfor har jeg 365 dage om året en kæmpe juleglæde i hele mit røde hjerte. Jeg har hele mit liv været glad for julen, men ifm.  en nedtur med stress og depression, blev det tydeligt for mig, at der mangler lidt juleglæde hele året rundt i mit liv, og jeg er faktisk af den overbevisning, at det er tilfældet for rigtig mange andre i lille Dannevang. Ikke juleglæde af den slags man kan købe sig til i storcenter, men den slags hvor man lige holder et kærligt øje med kollegaen eller naboen. Hvor der er bruges 5 minutter til, at spørge indtil hvordan går det egentligt og måske tage den kop kaffe med til ham eller hende der sidder begravet i opgaver osv.

Så min mission helt kort er, at få noget mere juleglæde ind i hverdagen, kigge ud over egen næstetip og ville hinanden det bedste. Vi har så travlt alle sammen, men fakta er, at det ikke er stress vi dør af, men ensomhed i grad som man aldrig tidligere har stødt på. Vi kan klare os selv, men er det målet med livet? Det er bevist gennem talrige undersøgelser, at dem der bidrager på den ene eller anden måde – om det er frivilligt arbejde i den lokale Idrætsforening, sørger for naboen for ryddet sne eller noget helt 3. – de alt andet lige er gladere – og for mig så er det præcis det der er formålet med livet – at være så glad, som det er muligt, altså ægte juleglæde!

Så derfor skriver jeg her på bloggen om stort og småt, om det der gør mig glad eller det modsatte (ja, for sådan er det jo også for os alle sammen, som en ganske naturlig del af livet det går op og ned – det skal vi bare også kunne være i). Når min juleglæde bliver lidt tåget af den ene eller anden årsag så vil I også kunne læse om det… Kort sagt det som fylder i mit julehjerte lige nu… 

Så mig og mit liv på godt og ondt.

Jeg glæder mig til at dele med dig.

-Tinna

Jeg glæder mig i denne tid – 365 dage om året…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons