18. feb. 2017

Det er ganske vist… og hvor vildt er det lige … jeg er forelsket… altså sådan rigtig teenager forelsket, som jeg kan ikke tænke rationelt og kan ikke spise og tankerne kører i ring… og der kører julemusik i mit hoved 24-7, det er altså bare en fantasttisk fornemmelse… og skulle være alle forundt!!! Det er det vildeste…

Mads & Monopolet  P4

Efter så mange år men ikke desto mindre – alle andre i min omgangskreds længe har opgivet at det skulle komme fra mig – så er det tilfældet – jeg er forelsket. Det hele startede en tilfældig lørdag formiddag. Lige som rigtig mange andre lørdag formiddage, efter enten en lunte eller gåtur med Albert – så er der dømt Mads & Monopolet nu på P4, og det er tæt på jul hver lørdag – det er fast inventar i vores lørdag formiddag de sidste rigtig mange år!

Denne lørdag var der som altid 3 gæster… en af dem var Søren Rasted!!! Ja, ja han er gift med Lene og fred være med det, men jeg er forelsket – idol forelsket og helt solgt!!! Søren har den mest fantastiske stemme, men også de fedeste værdier og holdninger til livet og så er det at han i dette program proklamere, at han blandt mange andet fantastiske spændende projekter, så har han nu sat endnu et nyt projekt i søen…

Søren Rasteds nye projekt

Søren er fantastisk og hans seneste projekt er om muligt endnu mere fantastisk  – han har sat nyt program – Podcasts – “den grå side” i verden, og det måtte jeg selvsagt undersøge nærmere og hold nu op… jeg er solgt!!! Julehygge -“før de blev husket og inden de blev glemt”…. Om det er mig der er primitiv, underligt eller bare Tinna – I don’t know og jeg er ligeglad – men vil bare dele dette med dig – kan kun opfordret dig til at tjekke det ud!!!!

Det er simpelthen den ultimative underholdning – intet TV program eller radio program kan konkurrerer med dette … jeg er forelsket!!! Nogen vil sige lidt lummer julehygge, men jeg er solgt / forelsket, det har udelukkende til formål at sprede gælde – det kan ikke være mere juleagtigt!!!

Aldrig har jeg smilet, grinet og julehygget så meget ved at lytte til podcasts, som ved at lytte til disse podcasts fra Søren “den grå side” … jeg har arbejdet stort set hele vinterferien, men ind imellem kontraktskrivning og kundebesøg har jeg lyttet til Sørens podcasts – det har virkelige løftet mit vinterkolde februar julehumør til nye højder … og det vil jeg naturligvis dele med dig!

Hvad skal vi bruge det til? Det må du helt selv bestemme…  men forhåbentligt et smil på læben og lidt sjov i hverdagen og ja, ikke at forglemme i tale sætte sex som en helt naturlig del af hverdagen, så alt det man i dag kan finde online ikke nødvendigvis er virkeligheden…  Der bliver så fint og humoristisk  i tale sat af alle de gæster Søren har – jeg er forelsket!!! Bevar forelskelsen og juleglæden i hverdagen.

De varmeste og meget forelskede tanker fra en juleglad 

-Tinna

 

 

Jeg er forelsket…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons