28. jun. 2018

Jeg er da ligeglad… jeg beholder min BH på!

-Ja, det er jeg faktisk …

Jeg er også ligeglad med om du gør eller ej, om du er hun eller hankøn, om du er tynd eller tyk, høj eller lav, fejre jul eller ej… MEN det ændre ikke på det faktum, at der ikke er to mennesker på denne jord er er ens … og det faktum synes jeg til gengæld er mega interessant!!!

Ikke forstået …

Jeg forstår simpelthen ikke (og ja, jeg er med på at der er flere ting der kan tilføjes denne liste af ting jeg ikke forstår, men nu er det lige dette område), godt så … jeg forstår simpelthen ikke det evige tilbagevende debat omkring kvinder kontra mænd… eller hvide kontra gule … eller tykke kontra tynde… For f…. altså come on…  DER ER IKKE TO DER ER ENS uagtet køn, farve, størrelse, mindset etc. og HALLELUJAH for det.

Og hvorfor nu dette? Jeg overhørte et klip fra et radio program på P1, hvor debatten gik omkring hvorvidt penis er mandlig kønsorgan eller ej…. MEN HVORFOR overhovedet den debat? Det er en person, med eller uden penis, hår på hovedet eller ej, fejre jul eller ej, hvordan kan det overhovedet bibringe noget til menneskeheden med sådan en debat? Og ja, fortaleren for, det faktum at penis IKKE er mandlig kønsorgan mente heller ikke at BH skulle bæres … og fair nok … men jeg beholder min på!

Okay, jeg acceptere jo det faktum, at vi aller er forskellige og dermed også behov for debat omkring foreskellige emner … så do it…  jeg undres blot?! Bare bevar den gode tone – så kan vi debattere ALT og tilsvarende undres … det er nok meget sundt?!

Så meget mere

Lidt ærgerligt synes jeg dog det er, at dem der råber højest, ex. feminist grupper, og ja, ja de må gøre og sige præcis som de vil, men på den anden side, det må jeg så også! Jeg synes dog ikke det klæder nogen, at råbe højt … (heller ikke mig, når jeg forsøger at komme igennem til min teenager søn), det virker så meget bedre for mig i hvert tilfælde, hvis vi med ordenligheden i fokus samles med dem vi har lyst til, uagtet farve, størrelse og med eller uden BH og debattere det der nu måtte være på dagsorden…

Jeg hylder forskelligheden, faktisk også det vi gør når vi samles i netværksgrupperne. Der er virkelige meget interesseret og læring ved at være sammen med forskellige mennesker, og tja, nu hvor ikke 2 er ens, så er mulighederne jo tæt på uendelige.

Når mange af os (inkl. mig selv, tak) kan have en tendens til at blive lidt skinger i tonen, når vi skal “overbevise” andre med en anden holdning end egen. Vi ser det alle steder, hjemme, på arbejdspladser, og ja, ikke mindst i politik!!! Vi rummer så meget mere hver i sær … og lad det være udgangspunktet … altså forskellighed… og hvis vi bare kunne blive enige om det!

Vel vidende at en hver form for ekstremisme, efter min bedste overbevisning sjældent har ført meget positivt med sig til menneskeheden…

Så dem der har lyst…

Ja, jeg har hold foredrag under titlen “Kvinderne tilbage til køkkenet”, og tro mig det gav også genlyd i nogle forsamlinger … og det var præcis formålet. Ikke at være formynderisk eller prædikende… formålet var såmen bare, at stille spørgsmålstegn ved vores valg i dagens Danmark, og præcis det samme tanker var det der fyldte mig her til morgen og derfor dette lille indlæg.

Jeg beholder min BH på, bevarer min tro på julemanden, ikke fordi der nogen der siger jeg skal, men fordi jeg har lyst … og alt andet lige må det være bedste udgangspunkt, så længe ens lyst ikke er på bekostning af andre …

Nå, ikke mere om BH, penis, jul eller noget helt 4… det kom vidt omkring … men sådan var der så i mit hovedet i dag… nu vil jeg ud det fantastiske danske sommervejr … og hvis du har lyst, så gør det samme:-)

-Tinna

BH på

Jeg er da ligeglad… jeg beholder min BH på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons