18. jun. 2017

Jeg ved ikke hvad du tænker eller hvorfor og sådan er det jo med os alle sammen,  og ja, jeg ved det god jeg er mærkelig, underlig, ikke som flertallet – kært barn mange navne eller noget i den retning! Men hvad jeg ved nu i en alder af 45 år … så er jeg ikke som folk er flest… og hold nu k… hvor har det været en udfordring … og til stadighed er for den sags skyld… men hvorfor er det at vi ikke rummer andre end os selv, mig selv inklusiv???? Alene det faktum at jeg tror på julemanden, eller i hvert tilfælde det gode i mine medmennesker… 

Det er over det hele…

Når jeg læser et indlæg på LinkedIN fra Solaima hvor en jurist har kommenteret på antallet af kommer eller mangel på samme og ligeldes antallet af !!!!!!!!!!!, og ikke bare kommentere, men sat antallet af !!!! = intelligens samt social arv – hvor kom den lige fra … hvad fanden er et der sker med rumligheden her til lands???  Håber sug ikke min meget kloge Åge af en søn vil tillade sig at lave samme betragtning når engang han når den alder hvor det er det man så tilsyneladende gør når man har nået et passende uddannelsesmæssigt niveau…?!

Jeg sætter mine kommer, udråbsteg mm som jeg bedst kan og vil, og der hvor de giver mening  for mig … og gerne mange af udråbstegn, velvidende at det ikke er grammatisk korrekt, men det er sådan jeg føler… og ja, er sug mærkelig, underlig og uden for pædagogisk rækkevidde det har jeg endnu min 10. klasse klasselæres udtalelse til at bekræfte… så hit me… men det er mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gør som du har lyst til …!!!???

Jeg har ALDRIG følt som om jeg passet ind nogen steder … og måske også derfor jeg er endt som selvstændig… men stadig med den overbevisning, at jeg ville kunne gøre / har gjort en måske lille posstiv forskel i organisationer, for mennesker eller noget helt 3., i det ganske danske land… Bare lige et opråb herfra om at give plads og ikke mindst rum til dem som ikke er som dig… for fuck hvor ville det være kedeligt hvis vi alle var ens!!!

Hvorfor er det er så svært og undskyld mig i den grad for hunkøn, at gøre som du / man har lyst til… når jeg kigger tilbage i mit efterhånden lange liv… så er der altså en del martyr roller på spil…  noget al la…” jamen det skal jo gøres … og du har jo ikke tænkt dig at gøre det…, jeg skal på ingen måder tale ned til nogen …jeg har været og er i den grad til stadighed vel bekendt med rollen…. men hvorfor fanden bruge mit/dit liv på det???

Du er ikke alene…

Vel vidende, at jeg nok (ja, jeg gør) hører til den del af rasen som er “lidt” ekstrem… så er du altså ikke alene, hvis du føler dig lidt udenfor… vi er mange “tosser” ment i den aller bedste mening, der helt sikkert også ind imellem omend ikke ofte føler sig alene…  Og hvor svært kan det lige være at “elske” sådan nogen som os??? Jamen tilsyneladende svært! Det er svært at være afsted til par sammenkomster når man er underlig, til tider lidt store armbevægelser og glad / happy … jeg oplever ikke sjældent at specielt kvinder (sorry) føler sig truet eller i hvert tilfælde har en holdning til … at det kan hun jo nemt når nu hun er alene og ikke har de sure strømper dagligt på badeværelsegulvet … eller skal stå for det hele selv og en mand der ikke er til stede… Men det er jo præcis det jeg skal!

Jeg står for dele hele selv … men ja, vel dog ikke andres end egne og Thomas’ sure strømper, tøj og  hvad der nu ellers lige måtte fylde!!! Og ikke bare det også mit eget fucke up humør… der er ingen der lige kan være buffer på den konto…til endte at være stødabsorberende eller måske lidt sparringspartner… og som selvvalgt selvstændig ( JEG KLAGER IKKE) så ville en at “spille bold” med i den henseende da være det fedeste…

TAK

Vel vidende at jeg så oven i alt dette ikke er som folk er flest…. ja, så øver jeg mig dagligt i at sige TAK. Tak til mine forældre … (selvom jeg gud forbude det ikke altid er enig med det), mine søstre ( selvom vi bestemt ikke har været bedste venner i denne verden), mine enestående venner som har kendt mig på godt og ondt…(og vi har naturligvis også haft vores ops and downs)  og som langt hen af vejen også ved at jeg er uden for pædagogisk rækkevidde… men fåååååååck hvor ville jeg bare en gang imellem bare gerne være ligesom flertallet…

Vi er altså mange tosser i denne verden og det håber jeg der er plads til… (jeg klynger mig altid til et håb..)

Så de varmeste søndags tossede tanker fra 

-Tinna

 

Ja, jeg ved det vel godt inderst inde…. men alligevel.. jeg er mærkelig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons