Netværk og relationer såvel internt som eksternt

Jeg kan skræddersy workshoppen og foredraget netop til jeres behov.

Omdrejningspunktet er inspirerende mennesker tiltrækker tilsvarende, hvem er du som kollega, netværker, chef etc.

Der er et gammelt ordsprog der hedder “lige børn leget bedst” … og du kender det godt, det behøves ikke have noget med selvangivelsen at gøre overhovedet. Faktisk tværimod har det som udgangspunkt intet med det at gøre … eller dvs. jeg skal da bestemt ikke underkende det faktum, at der helt sikker er nogen for hvem “økonomisk charme” (som Hella Joof så fint kalder det), er at tilstræbe i eget netværk, det skal jeg som alt andet lade være op til dig.

Men det er jo præcis det der er udgangspunktet om vi taler netværk, arbejdsplads eller der hjemme, hvad er det du gerne vil?

Det er det mine foredrag og workshops tager udgangspunkt i. Få klarlagt hvad det er du løber efter;

  • Hvad er dit mål med netværk, job etc.
  • Hvad er planen?
  • Hvordan vil du nå dit mål?
  • Hvem skal / kan hjælpe dig?
  • Hvem skal / kan du hjælpe med deres mål?

Hvis disse spørgsmål “bare” blev i tale sat ift. netværk, arbejdsopgaver og ja, sågar der hjemme, så er vi altså ret godt kørende, så hvorfor er det så lige at vi ikke gør det?

Fordi vi lever i en verden der er konstant omskiftelig og derfor kan tingene ændre sig fra time til time. Det desto mere grund til at få i tale sat det – det er det jeg i workshops får alle til at arbejde med sammen.

For sammen er vi bedst!!!

 

Ring til mig på 22258296 eller send en mail til kontakt@tinnahvalkof.dk, første skridt på vejen er altid dialog – jeg glæder mig i hvert tilfælde til at høre fra dig.

Det bliver rigtig godt!

 

Simple Share Buttons