10. okt. 2016

Hvad er meningen med livet og alt det der egentligt når det kommer til stykket? At have det godt og at det føles godt og at tage ansvar for egen følelser uagtet hvad andre gør og siger… det er i hvert tilfælde min overbevisning. Og det er præcis den følelse jeg oplever, når jeg tænker på jul – sååååå uagtet hvad jeg præsenteres for her i livet, så kan jeg altid – nogen gangen lidt mere bøvlet end andre – finde en god følelse i mig ved at tænke på jul!!!

Det kan være en teenager i huset, som mener jeg er indbegrebet af alt tåbelig i denne verden, en chef der overhovedet ikke forstå mig, vejret gør som det gør, at min økonomi der  ikke er som jeg mener den skulle være, at ægtefælle/kæreste/ex bestemt ikke gør som du forventer… listen er lang, men uagtet hvad det måtte være, så kan gode tanker om jul og dermed den varme følelse i hjertet være med til “løfte” mig ud af dette mindset, som af sted kommer negative tanker og følelser…

Og hvad er det nu for noget sludder? Skal vi gå rundt og være happy go lucky fra morgen til aften – øøøøh tja,  nej og ja – måske…  min egen oplevelse, og det er jo kun det jeg kan tage udgangspunkt i , siger mig, at jeg synes det er bedst at være mig, når jeg er godt tilpas og glad. Dermed ikke være sagt, at jeg ikke anerkender, at det ikke altid er sådan, det gør blot at jeg bliver mere opmærksom på når negative tanker og følelser fylder mig fra top til tå … så bliver det hele lidt tungere… det betyder også, at jeg er bevidst om, og taknemmelig når jeg er fyldt med happy feelings… Altså betyder “low”, at jeg sætter værdsætter  “high” endnu mere … og ja, ingen tvivl o,m at jeg samler på “high” xmas moments…

Og hvad nu hvis jeg hverken er high eller low? Tja, jeg kan jo sige, at den “leverpostej tilstand” som jeg kalder det, også fylder i mit liv… men det er ikke der, jeg er den bedste mig…men helt sikkert en naturlig del af mit liv også – vi så forskellige … jeg kender til rigtig mange hvor “leverpostej” er superfint…og det sidste jeg ønsker er at gøre mig til dommer overfor andre end mig selv og ingen løftede pegefingre herfra – gør præcis som du ønsker, bare der er plads til at alle vi andre også kan det!

For mig er meningen med livet at samle på stunder – stunder i alle afskygninger og omfang  – flest mulig af dem du efterfølgende kigger tilbage på med en god følelse i hjertet og krop. Stunder med mennesker eller natur eller noget helt 3., og i en periode med meget “leverpostej” eller low – så står sådanne stunder endnu tydeligere frem, om det er en solopgang der får dig til at miste pusten,  barnelatter eller dybtfølt kram fra en der vil dig alt det bedste – så er det for mig sådanne såkaldte julestunder der fylder mit hjerte, som jeg tager mig videre på min færd…

Det er formålet med denne blog – julestunder, hverdagsstunder, skelsættende stunder … Jeg glæder mig til at dele mine stunder med dig – men lige så meget, at du dele dine med mig…

Hvilke stunder har gjort en forskel for dig?

-Tinna

Hvad er meningen?

2 kommentarer

  • Karina Dippmann siger:

    Kære Tinna. Glæder mig så meget til at følge med her på din blog, det giver så god mening det du skriver, at finde glæde i stunder, store som små. At stå og kigge ud over vesterhavet gør en forskel for mig energimæssigt ❤️.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons