1. nov. 2016

Julehjerte

Jeg er så priviligeret, at jeg laver præcis det jeg elsker og ikke nok med det, så er jeg også meget opmærksom på og taknemmelig over dette på daglig basis, så af hele mit julehjerte tak til alle jer omkring mig, som er en del af mit liv! 

Når jeg en kold og våd første tirsdag i november starter dagen mega tidligt (kl. 4:30 går alarmen), og det er mega mørkt og koldt, og hunden faktisk ikke engang har lyst til at stå op… så er det med så meget glæde – som det er menneskeligt muligt at mønstre på den tid af døgnet – at jeg “kravler” ud af den varme dyne. Ud med hunden og en rolig kop kaffe inden turen går mod til Skanderborg. Jeg starter dagen med en netværksgruppe bestående af altid meget forskellige mennesker, med lige så forskellige dagligdage, men som alle har det til fælles, at de vil hinanden det bedste, og ikke bare det, de er klar på, at give hinandende det på skrift også når jeg krydre det med mussetrappe foldning er alle uden undtagelse med – TAK!!!

Næste stop – hjemmekontor, for så derefter at mødes med endnu et fantastisk menneske som har fundet vej til min verden, over en frokost påskønne Mair’s, hvor det hver eneste gang er en kulinarisk oplevelse med fokus på ordentlig råvarer og behagelige omgivelser og hjertet på rette sted – tja, what’s not to like? 

Er min verden altid julerød?

Næ min verden er ikke altid julerød og brolagt med guld og ædelsten, men med en god potion livserfaring, op og nedture lige som så mange andre, så har jeg valgt, at det der skal fylde og have fokus i mit liv, er alt det skønne og positive jeg mødes med.   Jeg er ikke jubel idiot (måske lidt / meget vil nogen nok mene og det er helt ok), men jeg ved bare, at det gør min hverdag til den jeg gerne vil have og det må være meningen med livet, at holde af hverdagen og samle på skønne stunder.

Jeg har været uden job og været en del af det umenneskelig system der hersker når man er “fanget” i det. Jeg har været presset så langt ud økonomisk, at jeg ikke kunne se hvordan det på nogen måde ville være muligt, at der var mad til resten af måneden, endsige mulighed for at gå til tandlæge mm. fordi pengene bare ikke var til det.  Måske præcis derfor, at jeg i så høj grad værdsætter juleglæden i hverdagen og vil gøre alt hvad der er mig muligt, for at sprede dette.

Mit julehjerte er  fyldt med dyb taknemmelighed i dag og håber, at det kan mærkes helt ud til dig! Tankerne bag denne blog, er et rum hvor jeg deler stort og småt, tungt og let, lige præcis det der fylder i mig og mit julehjerte og du er naturligvis altid velkommen til at dele det der fylder hos dig – det vil glæde mig.

TAK

-Tinna

 

Af hele mit julehjerte – TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons