16. nov. 2016

Gi’ gi’ gi for pokker… Glæden ved at give… 

At give hvad? Det er ikke det det handler om, men hvorfra eller hvordan! At give for at glæde. At give fra hjertet uden forventning om noget retur. At give fordi man har lyst enten til at glæde et andet menneske eller bare fordi man kan.

Verden et bedre sted

Hvis glæden ved, at give var mere fremherskende på denne jord, fremfor frygten for at miste, så tror jeg 100% at verden vil være et bedre sted. Ja, ja store ord herfra i dag – men det er altså det julehjertet er fyldt med i dag. 

Efter morgnens netværksmøde i Middelfart, hvor jeg ikke 2 sekunder var i tvivl om, at alle uden undtagelse sad rundt om bordet med den intention om, at ville hinanden det bedste, så er det vel ikke så underligt at det er det jeg i dag bringer videre. 

Så var det bare at det kom til mig. Det er jo netop det jeg elsker ved denne årstid!!! Jeg er ofte blevet spurgt; “hvad er det med dig og jul?” og svaret er typisk lidt vævende – noget a la en følelse inden i mig … en stemning … mm. Men det blev klart i dag – det er glæden ved at give. 

Glæden hele året

Det faktum at vi giver hinanden lidt ekstra opmærksomhed og tid på denne tid af året, at vi måske bruger tid på, at finde den helt særlige gave eller der er tænkt specielt meget over den mad vi servere og de mennesker vi inviterer. Det er vel “bare” det, der skal vare ved alle årets 12 måneder?! “Nå, men vil det så ikke miste sin magi denne særlige juletid?” Vil nogen måske så sige/tænke… No, det tror jeg simpelthen ikke på er muligt og forresten vel i bund og grund også op til os selv?! Jeg er overbevist om, glæden og magien bare vil vokse.

Og tænk engang hvis det kan smitte, altså det at give?! Så giv hvad du kan og har lyst til. Jeg laver ex. meget konkret pakkekalender til store og små hvert år og jeg elsker det. Jeg har i flere år lavet pakkekalender og julekurve til fremmede og  doneret dem til julehjælpen, jeg ved oftest ikke hvem der modtager, for mig er det af hele mit julehjerte glæde ved, at give og måske af den vej gøre en positiv forskel, der driver det.

Jeg vil naturligvis også gerne give noget til alle jer der følger mig her, så hvis det skulle være gået din næste forbi, så er der på min facebook side tinnahvalkof.dk, mulighed for at deltage i konkurrence om en enestående kvalitets kaffejulekalender og 2 smukke Royal Copenhagen krus. Og tror mig der er flere dejlige julekonkurrencer på vej.

Så gi’ gi’ gi for pokker…

-Tinna

 

Gi’ gi’ gi’ for pokker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons