Netværksforedrag

#1

“Ja, sgu da – hop over hvor gærdet er lavest… why not?”

Så brug det dog. Om det er dine forældres, naboens, bedste venners … jamen så er det alt andet lige fjollet IKKE at bruge dit og deres netværk.

5 kvarters humoristisk, provokerende og lærerigt foredrag – dette er målrettet til alle der er i uddannelse. Om det er gymnasiet, universitet eller noget helt 3. underordnet. Det er et kærligt spark bag i, om at tænke anderledes end hvad jeg oplever tilfældet er.

Pris

fra kr. 8750,00 (inkl. kørsel Syddanmark). 40 personer.

Vi aftaler nærmere – så det matcher jeres ønsker.

#2

“Netværk – internt såvel som eksternt”

Der bruges rigtig mange ressourcer både økonomisk såvel som tid på at netværke, men hvorfor?

Har din virksomhed og har du en netværksstrategi? Det er som med alt andet her i livet, hvis ikke er er en plan så er det tilfældighederne der råder, og det kan naturligvis også være en strategi. Bare det så er en aktiv beslutning der er taget for dig og/eller virksomheden.

Her er der fortrinsvis eksterne netværk jeg her har i tankerne, men hvad med internt i virksomheden, hvordan gør I?

1 times inspiration om hvordan man også kan tænke netværk. Det mest fantastiske ved netværk er at der IKKE er nogen facitliste, men mon ikke vi kan blive lidt klogere, det håber jeg i hvert tilfælde

Pris

fra kr. 15.000,00 (inkl kørsel Jylland Fyn) max. 50 personer.  Tilpasset  den enkelte virksomhed og situation. Vi aftaler nærmere.

Tinna Hvalkof

Netsøg

Netværksfacilitator Syddanmark

Simple Share Buttons