20. nov. 2016

Hvad sker der lige for det`Ja, ja ved det godt … ikke lige frem verdens klasse billede… men det bedste jeg lige kan bidrage med. Startede weekenden med FEST. Fredag aften skulle Thomas og jeg opleve Mick Øgendahl live i Vejle Teater… Thomas fødselsdagsgave fra mig… (også lidt til mig selv).

Og det var virkelig en FEST, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget på godt 1½ time… og så samtidig med et fantastisk budskab, nemlig at vi skal holde så meget FEST i hverdagen som muligt… jeg siger og skriver ikke fest, men julehygge – i bund og grund samme budskab – mere julehygge og fest ind i hverdagen.

Julehygge hele weekenden – NOT!

Så perfekt start på weekenden med denne fredag aften. Lørdag var  der planlagt med fantastisk julehygge på Kringsminde og ja, så var det jo weekenden hvor alle julekasserne skulle hentes ned fra loftet. Sidst men ikke mindst så skulle fabrikation af årets adventdekoration  også finde sted. Det er faktisk en af de weekender jeg glæder mig helt vildt til hvert år. Det er noget ganske særligt når alle kasserne hentes ned fra loftet, og se hvad ender vi ud med ift dekorationer, men i år skulle det være anderledes.

Årets adventdekoration eller krans eller hvad det måtte blive, ser her søndag aften ud præcis, som billedet her viser… der er købt det meste… men længere er jeg ikke  kommet i den retning her i weekenden, ja, hvad sker der lige for det? 

Det blev ikke til meget fest og julehygge, lørdag morgen vågner jeg med noget der er tæt på hold i nakken for i løbet af eftermiddagen at blive afløst af feber, ondt i halsen, træt og ja, bare en krop der skriger SOFA… så sofa det er … Julekasserne er hentet ned fra loftet og fylder godt i spisestuen… materiale til adventdeko + kalenderlys deko fylder det meste af køkkenbordet og jeg fylder på sofaen!  

Søndag var det undertegnede der havde tjansen med at køre drengene til håndbold kamp.. så godt med panodil og afsted… så da vi endelig er hjemme igen.. tja, så bliver det til en gang Mou suppe og sofa! Ingen julepyntning, adventdeko etc…

En ganske særlig weekend alligevel

Sådan er det nu bare en gang imellem. Sygdom er vi ikke herre over.  Alligevel blev det en af den slags weekends, der vil sikkert aldrig vil blive glemt, og som på rigtig mange måder har været temmelig skelsættende for mig helt personligt. Og det kommer der helt sikkert mere om, når feber har forladt min krop og ja, jeg er klar til at dele. 

Mange fest og julehyggefeber tanker

-Tinna

Fest og julehygge – hvad sker der lige for det???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons