29. nov. 2016

Det er vigtigt at fejre hvad fejres kan .. Og denne uge ingen undtagelse. Der er faktisk en del der skal fejres – Juleartikel i Hendes Verden om ja, mig og min tro på julemanden, at Thomas og jeg igen i år fik fældet årets juletræ (tak for hjælpen Jacob), og sidst men ikke mindst så er det ganske vist på søndag er det 2. advent!

Juletræ og vildt

Først og fremmest så var Thomas og jeg på tur i søndags (hvor første advent konkurrence vinder også blev fundet). Det er vores 3. jul i huset her og dermed også 3. gang vi har fældet juletræ hos Jacob.  Et år var mormor og morfar med, hvor det var morfar der forestod fældning – ellers har vi været så heldige, at få lidt hjælp til selve fældningen, når vi efter langt tids vandring frem og tilbage blandt alle træerne endelig kommer til enighed om hvilket der skal være træet i år.

Der er rigeligt at vælge imellem, men ikke bare det – Der er altid spændende nye jagtbytte at se på gården … I år var ingen undtagelse – med en ræv, hare og ænder til skue… Så fik vi også det med i oplevelsen. 

Artikel i Hendes Verden

Nå, ja var det i går Hendes Verden for denne uge kom på gaden og det med en artikel om undertegnede og ja, hvad ellers jul – under overskriften – “Mange mener, jeg er må være rablende sindssyg” og tja – sådan er det jo … måske har jeg været nisse i et tidligere liv, eller måske skyldes det det faktum at jeg har fødselsdag i december og dermed bare er født med juleblod i årene – ved det ikke, men jul 365 dage om året – det er der i krop og sind.

Konkurrence – 2.advent

Det hele skal fejres med endnu en advent konkurrence. Denne gang 2 smukke Royal Copenhagen krus og lækkert julekaffe fra Bruun Kaffe – hele 4 pakker der kan gives videre med en lille julehilsen – eller nydes hjemme i hyggeligt selskab. Del dette blog indslag på Facebook og like facebooksiden tinnahvalkof.dk – vindere trækkes søndag aften blandt alle der har delt opslaget – rigtig god fornøjelse.

Glædelig tirsdagjulehilsner

-Tinna

Det skal fejres…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons