29. maj. 2018

Ja, indrømmet … et provokere mig … virkelig… Måske skyldes det vilde torden i nat / morgen, what ever …jeg bliver max provokeret … når der er nogen der skriver / siger “Hvis jeg kan så kan du også… Hvad ved du om det???

Det kan være hvad som helst … jeg læste lige Better sex with sextoys (ja, så kan I jo undre jer over hvad der er for sider, netværk jeg deltager i… men det lader vi stå hen i det uvisse…), men for at drage paralleer til min verden, så svarer det vel til at sige better network with networktoys (hvis det findes – ellers kan jeg jo overveje at kaste mig over det?!) … og hvem ved måske er det rigtigt, for nogen … men hey lige frem påstå at det er gældende for alle … nej vel?!

HVIS JEG KAN … 

Ja, hvad så? Hvis jeg kan siger ikke noget som helst om hvad du kan eller vil for den sags skyld. Jeg oplever en tendens til, at vi alle (inkl mig selv) ved bedre på andres vegne… Hvem er jeg – der kender til alle andres vej til deres mål? Vi kan blive inspireret af andres historier og det er ret fantastisk når det sker.

Men det modsatte kan også være tilfældet, det har jeg i hvert tilfælde oplevet. Hvis ikke jeg bryder mig om, eller føler det meget ubehageligt at møde op til arrangementer hvor der er 2 timers fri netværk efter et fagligt indlæg (det ser jeg tit), jamen så er det jo ikke det du skal, bare fordi jeg kan…

FIND DIN VEJ

Vil du gerne netværke, så er det jo ikke fordi jeg kan, at du kan… VEL???

Så er det fordi du gerne vil opnå noget. Det kan være ambassadører for din forretning/arbejdsområde, sparring, erfarings udveksling, et frirum, nye idéer… ja, lige præcis det som er vigtigt for dig… og det ved jeg af gode grunde, som udgangspunkt ikke hvad er…

I min korte video kan du også høre mig tale lidt om samme … TINNA HVALKOF – YOU TUBE   Som altid så vil jeg meget gerne høre fra dig om dine erfaringer… og du er naturligvis velkommen til at komme med i den nye lukkede Facebook gruppe – Go Netværk By Hvalkof … her er der mulighed for at blive lidt klogere på dig selv ift. at netværke … ikke fordi jeg kan … men fordi du gerne vil 

Mange varme maj tanker

Tinna

Tinna Hvalkof …

 

 

Det provokere mig … virkelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons