13. dec. 2016

Det handler om at give …  I denne uge afholder vi juleafslutninger i alle vores netværkgrupper og det er naturligvis ekstra hyggeligt for mig med nisseblod i årene – men der er nu også en ganske særlig stemning ikke bare er der julehygge, vi kårer også i hver netværksgruppe årets netværker, alle at stemt og det er altid med stor stolthed disse priser modtages.

Hvordan gør du det?

I dag var det i Aarhus vi var samlet, og der var en netværker som var nomineret i ikke mindre end tre grupper, som årets netværker og hun vandt i de to af grupperne titlen som årets netværker, en af de andre netværkere spørger; “Hvordan gør du det?” Og svaret var – “Det handler om at give….” 

Jul er ikke en tid på året – det er en følelse

Det er jo præcis derfor mit professionelle erhverv går op i en højere enhed med mit nisseblod i årene og glæden ved denne specielle julestemning, hvor vi ønsker hinandende det bedste. Præcis derfor – julen er ikke et spørgsmål om årstid – det er en følelse. Kender du den følelse – den kan komme den 24. maj såvel som den 24. december?!

Jeg vil gerne give – og der er på facebooksiden  tinnahvalkof.dk – klik her i øverste opslag en lille hyggelig adventkonkurrence – og eneste du skal gøre er at dele så du også giver. Nemlig giver muligheden for, at så mange som muligt får muligheden for at vinde, men også få den helt specielle følelse.

Mange julefølelsestanker 

-Tinna

PS! I morgen kommer der besøg hos mig af en der også tror på julemanden… læs med senere på ugen..

Det handler om at give… julehygge privat såvel som erhverv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons