30. apr. 2018

Det er f… smart, hvis jeg selv skal sige det…

Ja, men det synes jeg altså … Vi har tidligere været omkring emnet, fordi der er så sindsyg mange der på daglig basis stifter bekendskab med det – ja, præcis det er overspringshandlinger – og ja, har som skrevet fundet løsningen. 

Det var efter jeg i dag på LinkedIN læste et indlæg, hvor en i mit netværk omtalte de ellers umiddelbart mega spændende opgaver der var på mandagens dagens TO DO og alligevel var det svært for hende ikke, at give sig i kast med alt muligt andet.

VARM KAKAO & BOLLER det er perfekt i tordenvejr

En mandag hvor det tordnede for vildt og det var mørkt kl. 11 om formiddagen som var kl. 23, og så kunne det jo pludselig være lidt hyggeligere at bage boller og lave varm chokolade, lidt julehygge den sidste dag i april, istedet for at skrive det der blogindlæg som ellers var planen…  ja lige pludselig blev også mere interessant at støvsuge, ordne bilage what ever, mulighederne er uendelige.

For mig er der ikke den vilde forskel om det er arbejds eller hjemme relateret TO DO vi taler om, jeg er så priviligeret at arbejde rigtig meget hjemmefra (føles ikke voldsomt priviligeret når jeg savner kollegaer  til at lave vilde overspringshandlinger med … bare fordi det lige er sådan en dag…).

Nå, men tilbage til at der ikke er den store forskel her i mit liv hvorvidt det er køkkenskabe der skal rengøres eller det er bilag der der skal styr på… og derfor er mulighederne for overspringshandlinger nærmest uendelig … så det er altså et mirakel hvad min hjerne i dag har konkluderet…

OG NU KOMMER DET …

ja, nu er det så jeg fik den vildeste idé, tanke i dag… jeg tror faktisk ALDRIG før jeg har fået en åbenbaring der bare kommer i nærheden af det … Prøv lige at hør her…

“Når jeg på min TO DO ex. har skrevet, bilag, blogindlæg, skriv på bog, kanvas mm, og jeg så ender med, at have løbet en tur, støvsuget, gennemarbejdet indhold til de næste 2 netværksmøder, fulgt på på gæster fra de sidste møder…”  SÅ HAR DET SGU DA VÆRET EN VERDENSKLASSE DAG… og HURRA for overspringshandlinger… 

Så skal min TO DO til næste dag så hedder det, løb, støvsugning, opfølgning og mon så ikke det er sjovere at ordne bilag, skriv bog, kanvas mm …  Så kan jeg hver dag, fra jeg står op til jeg går i seng LAVE OVERSPRINGSHANDLINGER og få ALT lavet på den fedeste, sjoveste og mest inspirerende måde.

Ja, ja jeg ved det godt … inden jeg bliver alt for selv fed, hvad så hvis der en opgave som bare ALDRIG bliver lavet?? Tja, så vil jeg sgu gøre ALT hvad der er i min magt for at få det udliciteret enten til min søn, eller noget jeg måske må betale mig fra. Har jeg ikke råd til dig, så overlever jeg nok også den enkelte ting?!

BRUG, DEL og RÅB…

Brug dette fantastiske revolutionerende nye sort. Del det til alle du vil glæde i dit netværk. Råb det højt og i aften så når du skal sove, så fald til ro med det største smil på munden ever … fordi du har brugt hele din dag på at lave overspringshandlinger og det var været en fest … og du kan næste ikke vente til i morgen med endnu en dag fyldt med verdensklasse overspringshandlinger.

Det var så lidt, revolutionerende mandagstanker fra Bøgeskoven

-Tinna

verdensklasse streg af Maren Uthaug.

Det er f… smart, hvis jeg selv skal sige det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons