19. dec. 2017

Cannabisolie… som juleaften … eller er det bare en fiks idé? Tja, en ting er i hvert tilfælde sikkert, det har skabt lidt røre i en ellers nærmest håbløs lukket medicinal verden… så efter min bedste overbevisning, så alene på den baggrund er Cannabisolie positiv! Lige lidt fra julehjertet denne grå december tirsdag.

Cannabisolie – hvad skal det nu gøre godt for?

Jeg sidder lige i skrivende stund i Thomas’ seng med PC og forsøger at bevare koncentrationen omkring lidt nyt her på bloggen, mens der spilles Basketball på PS4 og jeg forresten er helt skæv (bogstaveligt) i ansigtet efter dagens tandlæge besøg… intet mindre end 2. besøg i denne måned … så er julehyggen da helt i top – NOT! Nå, men det er nu ikke fordi jeg har været forbi tandlægen et par gange her i december, jeg føler en trang til at skrive cannabisolie! Der var bare lige lidt tanker jeg gerne vil dele… 

Det har jo været meget sparsomt med indlæg på bloggen her hele sensommeren og i efteråret… og det har ikke skyldes, at jeg har brugt alt min tid på kommunalvalg, men fordi det har været ren overlevelse… Og det kom jeg til, at tænke på, efter dagens tandlæge besøg… hvor jeg kom hjem med et meget lammet ansigt. Dvs. halvdele af mit ansigt. Mit øje kunne ikke lukkes, det løb i vand, munden helt skæv og selvsagt følelsesløs… og den lammelse mindede min om den magtesløshed  jeg har følt hen over efteråret.

Danmarks mest kontroversielle læge Stig Gerdes har bidraget til vores lille families julehygge i mange år

Stort set simultant med at mit helbred svigtede, så gjorde den såkaldte “patientsikkerhedsstyrelse” det samme… og min læge, uden tvivl Danmarks mest kontroversielle læge Stig Gerdes, måtte opgive… Dette var ikke bare et tab, for vores lille familie, men for hele landet … jeg skal nok komme tilbage i senere indlæg og fortælle min helt personlige beretning omkring hvordan Stig har været årsag til at vi i vores familie har kunne bevar juleglæden… og ikke min barnetro på det gode i folk… og julemanden….

Den tager vi en anden gang… tilbage til dette efterår… hvor min krop krævede mellem 14-15 timers søvn dagligt for, at kunne fungere bare på et minimum… og efter 4-6 uger og ingen ændring, tvært imod nu også smerter ved bevægelse, så mente folk omkring mig, at en tur forbi lægen, nok var en god idé. Men min læge var der jo ikke længere … så det var en vikar ansat af regionen… og lad mig bare sige det som det er… han levede op til alle mine fordomme omkring vikarer (og ja, jeg har mødt rigtig mange gode vikarer i mit tidligere virke), men hold nu k… hvor var det en sørgelig oplevelse.

Jeg fortæller ganske kort om mine symptomer, han indikere hvad jeg selv har mistanke om … og han ordinere X  antal blodprøver … (han har ALDRIG mødt mig før, spørger ikke ind til NOGET som helst..) og ud af vagten, jeg lyver ikke når jeg siger at det absolut max var 4-5 minutter i stolen hos lægen.   sygplejskeen udføre selve agten… og prøver skippes afsted… Måske har jeg bare været godt vant, og ja, en læge som har kendt mig gennem mange år.  

Juleglæde i december…

Lad mig bare gøre det kort… de fleste af blodprøverne viser ikke noget … det er inde for normalområdet… så der bliver antydet, at jeg jo nok er deprimeret… Hmmmm ingen kommentarere… jeg går igang med at undersøge hvad jeg skal kan gøre/ændre… juleglæden skal tilbage… og det er ikke meget juleglæde at hente når 14-15 timer af døgnet går med at sove!

Her er det så jeg blandt andet finder frem til Cannabisolie… og ja, må bare sige… at jeg er fortaler… og uddyber gerne hvis der er nogen der gerne vil høre mere. Jeg forstår også godt at Søren Rasted  blandt mange andre, siger som han gør… læs her!. Det har taget lang tid, mange forsøg med alverdens tiltag, og jeg er nu så langt at jeg kan klare dagene med mine 7-8 timers søvn… og det der bare slog mig, i dag da jeg kom hjem fra tandlæge helt lammet i ansigtet, på en måde som jeg ikke har oplevet før ved bedøvelse (og dem har jeg oplevet en del af med mit gebis), er hvor sårbar jeg (vi) er.  

Tryghedsnarkoman og glædelig jul

Jeg har aldrig været tryghedsnarkoman (ellers starter man nok ikke selv, uden nogen form for opsparing, et ny købt hus og en bil der ikke er betalt), men med min læge gennem næsten 17 år (Understreger lige at Stig Gerdes selvsagt ikke har nogen sammenhæng ift cannabilsolie!!!), så har jeg haft en grundfølelse af tryghed fordi jeg 100% var sikker på at han ville være der for mig/os, og den tryghedfølelse er væk efter min oplevelse hos vikarlægen. Det skal dertil siges, at vi efterfølgende har fået skriv om, at klinikken er solgt og der kommer en ny læge til foråret og han skal selvsagt have en helt fair mulighed for at være med til at bevare juleglæden … 

Det er som bekendt når vi ikke har dem i vores liv vi virkelige bliver opmærksom på hvor meget de betyder / har betydet. Så vil bare lige minde dig og mig selv om at være taknemmelig for det der er …  Og vil benytte mig af muligheden og naturligvis ønske dig en rigtig glædelig jul og må den glæde fortsætte hele 2018!

Mange juleknus

-Tinna

Cannabisolie … som juleaften… eller er det bare en fiks idé?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons