21. sep. 2017

I går aftes var jeg til møde i Middelfart, inviteret af Venstre, Middelfart, skal jeg nok lige komme tilbage til nærmere omkring indhold mm. Men det korte af det lange er – BREAKING NEWS – jeg skal da stille op til kommunalvalg… ?!

Jeg tror jeg måske er lidt sent ude ift plakater osv. der jo skal være klar til at sættes op i det utal af lygtepæle, og noget helt andet er, at det vel også hvad jeg ved om kommunalvalg. Altså ikke at forstå sådan, at jeg ikke er klar over at det er de folkevalgte der i hver kommune varetager beslutninger om det nære, skoler, plejehjem, veje mm, men hvordan det sådan lavpraktisk fungerer ift. at opstille til kommunalvalg, tja, der er er jeg svar skyldig, som i total blank!

Nå, men det må jeg jo så finde ud af … måske er der nogen af jer trofaste læsere som kan bidrage med lidt viden på dette område? Tilbage til udgangspunktet – jeg var onsdag aften inviteret til aften arrangement under overskriften “Kvinder og karriere i Middelfart”. Det var en af de fantastiske kvinder i min Middelfart netværksgruppe som havde tænkt i min retning, så afsted med mig… 

BREAKING NEWS

Underoverskriften til aftens arrangement var: “- hvad skal der til i Folketing, byråd og erhvervsliv?” der var inviteret 4 indlægsholdere, Jane fra Folketinget, Regitze borgmesterkandidat, Rikke, underdirektør og Dorte selvstændig… Spændende … da jeg  får kigget lidt nærmere på billedet af de 4 på invitationen og ikke mindst hilst og talt med dem går det op for mig at jeg er ældre end dem alle sammen (eller i hvert tilfælde  jævnalderende)…Nå, ja, så hvis jeg skal have en politisk karriere så der det vel ved at være på tide?!

Fælles for de 4 indlæg var det med, at have modet til at gøre det man brænder for om man er hun eller hankøn og også lidt debat omkring det faktum at kvinder er kvinder værst!!!  Det må vi lige tage en anden gang… Nå, men set i lyset af min fremskredne alder, det faktum at jeg ALTID i mit liv har taget nogle absurde valg og i hvert tilfælde ikke gået den slagne vej, så må politik være det næste “oplagte” skridt i min “karriere”, og der lød  da bestemt også en klar opfordring fra såvel borgmesterkandidaten samt folketing politikeren til, at flere kvinder kaster sin kærlighed i retning af politik.  Så langt så godt!

MEEEEEEEEN

Det skal da undersøges, MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN så er det lige 1000 kroner spørgsmålet kommer … hvilket parti ???? Her er jeg om muligt mere blank end omkring selve praktikken ift. opstilling til valget. Helt ærligt aldrig har jeg været så blank på det område end tilfældet er i skrivende stund omkring dette… og det uagtet om vi taler kommunalpolitik eller folketinget… det er same same.. Hvordan gør man? Sådan hel lavpraktisk hvis man ønsker at stille op? Hmmmm…

Jeg anser det faktisk som en borgerpligt at stemme, men for pokker hvordan skal jeg kunne stemme for slet ikke at tale om, at stille op når jeg ikke har den fjerneste idé om hvem jeg skal stemme på / stille op for? Betyder det så virkelig, at jeg skal bruge flere aftner på diverse debat møder som jo selvfølgelig også bliver afholdt i hobetal i løbet af de næste par måneder??? Håber jeg sandelig ikke…  men på den anden side, hvis ikke jeg vil bruge den fornødne tid på at sætte mig lidt mere ind i det, så er det nok ikke den vej min karrierer skal drejes.

JULEHUMØR & KOMMUNALVALG

Jeg er jo på ingen måde utilfreds med mit liv som det er i dag, tværimod, men tanken om indflydelse har jo altid tiltalt mig … og så alligevel… da jeg i går aftes spørger ind til den famøse nuværende forhandling omhandlende evt. ændring af reg.afgift, så er det jeg bliver SÅ træt, at det er meget svært for mig at undertrykke det  kæmpe GAB der presser sig på!!! Helt ærligt, det koster jobs i den virkelige verden lige nu, men lige nu er ministeren i tjeneste rejse, så derfor kan der ikke ske fremdrift i sagen! WHAT!!!!

Hvis det var i det private erhvervsliv (hvor jeg trods alt har været i mere end 25 år!), ja, så kunne tlf, Skype, Facetime mm nok tages i brug, men sådan er det ikke i politik…  Tror helt ærligt ikke at jeg har den fornødne tålmodighed til for slet ikke at tale om hvad det vil gøre ved mit julehumør?!… Men det ændre jo ikke på, at jeg fortsat ikke er afklaret på hvem der skal have mit X til kommunal valget – er du?

Mit julehumør er intakt – og det skal forblive sådan, så måske det politiske liv  ikke helt passer til mig … ja, det skulle da lige være for at stifte helt nyt parti der har til formål at bevare juleglæden i DK 365 dage om året, hmmmmm så vil jeg i hvert tilfælde ikke være i tvivl om hvor mit X skulle sættes længere!

Mange valgtanker (eller noget) fra

Tinna

 

BREAKING NEWS – Kommunalvalg – jeg stiller op…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons