22. jan. 2017

Det skulle nogen mene er overskriften på mit mit og sikkert alle os i Danmark der af den ene eller anden årsag bor alene voksen i en husstand … single, med eksperimenterende sexliv og ultimativ frihed… eller hvordan er det nu lige det er det er? Hvis det er tilfældet hvorfor mon så alle dating online sider har så stor succes?

Badekar godt for krop og sjæl

Jeg kan naturligvis kun tage udgangspunkt i eget liv.Men hvorfor overhovedet nu dette emne? Jo, jeg læser en del blogindlæg, artikler mm naturligvis også om dette område. Seneste uge er jeg stødt på  både Michelles skønne blogindlæg – her og Kirk Rønler’s – her. Der findes vel lige så mange holdninger som singler i det ganske land, men hvorfor vælger man som mig i en alder af 45 at bo med teenager søn i parcelhus Danmark? Hvorfor vælges alene-the om aftnen og timevis i badekar med spafornemmelse og ro i eget selskab? 

Gik jeg og tænkte på for mig selv på en af dagens ture med hund. Noget  andet der gik op for mig da jeg gik og tænkte mine juletanker omkring dette; “når jeg nu har en overbevisning/juletropå, at vi får hvad vi beder om…(ja, det er jeg faktisk overbevist om er tilfældet)… og tja, når det nu er min “juletrosretning”, så må jeg jo kigge lidt dybt i spejlet. 

Tja, det forholder sig faktisk ikke sådan, at jeg ikke vil noget selskab. Når man som mig selv bestemmer både hjemme og på job, så er jeg jo nok ikke verdens nemmeste at ændre på. Men hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk ikke jeg er så bøvlet endda?!  Så hvad er det så jeg sender ud i juleuniverset? Angsten for at blive svigtet, eller jeg gider ikke det bøvl der også følger med … eller manglende evne til at gå på kompromis?

Ultimativ frihed eller…

Jeg nyder min frihed og alene tid og værdsætter det ubeskrivelig højt… min påstand er, at det behøver jeg vel heller ikke give køb på… for også i mit live at være beriget med snak til langt ud på natten, grin på terrassen så tårene triller ned af kinderne og det ikke kun med veninder, men med den ene fortrolige … min soulmade der sætter pris på mig lige præcis som jeg og vise versa, som kan rumme forskelligeheden og som er ja, alt det der og mere til …som jeg tilsyneladende ikke er særlig god til at få præciseret over for universet… 

Mit selv valgte parcelhus liv … betyder egentligt blot, at områder som hækklipning, græsslåning, vindues pudsning mm, tja, det er der kun én til at få ud af verden. Måske er det der hvor det er på bekostning af det eksperimenterende sexliv og dating til langt ud på natten på en tirsdag, bare fordi der modsat til i 20’er også skal smøres madpakker om onsdagen og ja, som selvstændig erhvervsdrivende også må levere varen 7 dage om uge…? Hvad ved jeg … ellers så må jeg lige tjekke op på endnu engang hvad det er jeg sender ud i universet?!

Parcelhus Danmark

Det er på ingen måde julynk herfra, blot søndags og januartanker herfra til dem der har en eller anden eventyrs fantasi om hvordan livet som alene voksen i en husstand i parcelhus Danmark udfolder sig…   Og ja, også en tanke i retning på ordentlighed, både mellem single og mennesker i forhold – eller i den famøse  dating verden, hvor svært kan det lige være at opføre sig ordentligt også når der ikke nødvendigvis er gensidig interesse, forståelse eller interesseområde?! Det er karma og loven om tiltrækning sørger for, at det behøves jeg ikke bekymre min lille hjerne med, blot fokus på egen tanker og gøren og laden ift ordenlighed … det må være motto for 2017!

Så må der kigges i spejlet og undres – det hele er jo præcis som jeg selv har valgt/ønsket det. Dermed ikke være sagt, at det ikke kan ændre sig – intet er statisk, men indtil da så vil jeg nyde mine karbad og bevidstheden om det er mig der bestemmer hvor langt græsset egentlig skal være før det skal slås.. eller hvor meget der skal eksperimenteres på andre områder…

Nyd aftnen om det er karbad med en god bog, sammen med din soulmade eller noget helt 3 – husk du har evne til selv, at ændre på det hvis ikke det er som du ønsker…

-Tinna

Alene … single … eksperimenterende sexliv … og den ultimative frihed?

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons