26. okt. 2016

Under 2 måneder til juleaften …

Jeg glæder mig i denne tid og nu med under 2 måneder til juleaften – iiiihhhh hvor er det bare fantastisk! Altsåfantastisk det er det jo 365 dage om året uagtet om der er  11 – 7 og 5 måneder til juleaften… Nu er der i de fleste butikker mulighed for, at købe diverse julehygge mad, drikke og andet julehygge godt, det er da bare så skønt.

Jeg glæder mig i denne tid

Men samtidig kan jeg høre og fornemme folk, der bliver provokeret og irriteret af, at vi nu skal til det der ræs igen.. og jeg forstår det ganske enkelt ikke. Hvad er det der er så forfærdeligt ved, at vi skal være sammen med dem vi har lyst til? At vi skal spise god mad, der er lavet med kærlighed, eller måske skal vi lave det sammen med nogen vi holder af? Der skal måske laves en pakkekalender fordi glæden ved, at give er tæt på det største her i livet – og måske derfor jeg ikke bliver millionær i kroner men forhåbentligt i juleglæde – At give præcis den gave man i flere uger og måneder har tænkt over, det er da lige så stor en fornøjelse som at modtaget. I denne sammenhæng er det  ikke størrelsen, men tankerne bag der er alfa omega. Så er det der sker julemirakler både hos modtager og giver. Og så er det forresten ikke det der fylder det meste hos mig ift. min juleglæde… 

Gør præcis det som gør dig glad

Om man vælge, at købe pebernødderne og nyde dem med de mennesker hvis selskab der er ønsket… eller vælger man, at bage dem selv evt. iført nissehue og omgive af skønne mennesker …  eller om julepynten matcher dette års “nye” julefarve ift. diverse magasiner alternativt er hjemmeflettede hjerter og stjerner med flere år på bage – det er et temperament spørgsmål, men ikke noget der ændre på min juleglæde. Så det jeg bare håber, for de næste knap 2 måneder, er at de kommer til at byde på masse hygge med mennesker du holder af, i omgivelser du nyder og med aktiviteter der gør dig glad… det er lysets fest og gå mod lyset…  Hvad er den optimale julehygge for dig?

Ønsker dig en fortryllende sidste onsdag i oktober.

-Tinna

 

Under 2 måneder til juleaften…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons