28. sep. 2018

Thomas mener 100%, at jeg skal blive undersøgt… eller i hvert tilfælde få mit hoved undersøgt, ikke fordi der stort set dagligt er juleklokker der ringer i hovedet – det har han lært at leve med, men det er som om hovedet ikke rigtig kan følge med længere…
 

Kender du det?

Måske er det bare mig, eller kender du det? 
Bare lige en helt “almindelig” uge … altså bare hvis nogen er i tvivl, så er det ret essentielt i mit liv og min hverdag med netværksmøder … så det bruger jeg ret mange ressourcer på. Så at lykkes at komme afsted til onsdagens møde uden omformer, så jeg IKKE kan bruge min præsentation, tja, så må man sno sagde slangen… og det blev en noget alternativ en af slagsen… Men hey det skærper jo sanserne, og forandring fryder som bekendt! Og det har vi nok alle prøvet i en ligende situation.
 
Men så til netværksmøde i Kolding her til morgen der havde jeg husket, at få det hele med (hvad jeg ved af i hver tilfælde), men det lykkes mig så at glemme min oplader til PC, da jeg optaget af spændende dialog drager afsted fra Comwell … 🤔  og ja, måske skulle jeg holde fri fra PC i weekenden, men alligevel, jeg skal jo ha’ fundet den oplader. Har jeg overhovedet glemt den i mødelokalet, eller har jeg tabt den eller noget helt 3.?  Jeg får lokaliseret min oplader og lykkes med at få stablet “rednings aktion” på benene, så  jeg på vej hjem fra ure så kan jeg hente den… lidt pres på… men det lykkes med hjælp fra gode folk – TAK!
 

En ulykke kommer sjældent alene

Efter så at have få alt med glemt oplader på plads, kan jeg pludselig ikke kan få adgang til min instagram konto, så bliver jeg endnu mere presset og præcis som da jeg i sin tid oplyst mine bankkonto til en “Apple” mail … så gjorde jeg præcis svarende til det samme i dag.
 
Jeg fik så fint tilsendt en mail fra instagram om, at der var ændret på min konto (har jeg fået før) og i stedet for at læse mailen til ende, så skynder jeg mig at taste den kode de sender … OG FOR F…. den kode skulle jo KUN bruges hvis det var mig der havde ændret i den mailadresse der er tilknyttet min instragram profil!!! Need say no more…
 
Således giver jeg 100% adgang til dem der har hacket min konto … alt sendes til deres mail og jeg kan hverken ændre kode, mail m.m.
Måske Thomas har ret, hovedet trænger til eftersyn…
 

Rasmus – Say What?

Ja, og så var det forresten ugen der startede med, at Thomas ringer hjem mandag aften fra Oure og fortæller at af alle mennesker på denne jord, så har Rasmus Paludan har ringet til ham!!!
 
Say What? 
 
Ikke fordi jeg på nogen måde er politisk engageret, så vil jeg gerne indrømme, at det bliver ikke ham jeg vælger, at stemme på hvis muligheden skulle opstå! Og hvad sker der for at han ringer til min søn? Fordi han gerne vil i kontakt med en som han er venner med på Facebook… og ikke bare det så ringer han gu’ hjælpende mig igen tirsdag til ham i skoletiden… 
 
Den sag har  vi lukket … men bare som om mit hoved ikke kan rumme det hele, så måske har Thomas ret … måske skal jeg få hovedet undersøgt? Eller også skal jeg bare skrue op for juleklokkerne?!
 
Nu vil jeg i hvert tilfælde bare læne mig tilbage i sofaen og forholde mig i ro, kun rejse mig for at tømme vaskemaskinen  ca. hver anden time for hold da op der produceres en del vasketøje på sådan et par uger på efterskole… og så ønske jer alle en rigtig dejlig weekend… 

Juleklokkers

Mange juleklokkers bimlen (og halleluja, vi “fløj” hjem fra Oure i dag, pga kæmpe politi action i eftermiddag på Sjælland, det betød ingen trafik på Fyn, og ja, forbi politiet på Lillebæltsbroen lige da de tager opstilling til at tjekke ALLE biler – juleglæden er bibeholdt….. )
 
Tinna (nu med ny insta konto)
 
 
 

100%, at jeg skal blive undersøgt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons