27. nov. 2016

Så kom dagen – det er første søndag i advent! Så rigtig glædelig 1. søndag i advent til dig og dine kære!

Det skal fejres og i fredags blev den første konkurrence afsluttet og Kate Møllebæk vandt 2 skønne Royal Copenhagen krus og den fantastiske julekaffekalender fra Bruun Kaffe. Denne 1. advent er der mulighed for at vinde igen 2 smukke krus fra Royal Copenhagen og denne gang med en gaveæske med økologisk the og mandler fra Bruun Kaffe.

Eneste du skal gøre er på Facebook siden tinnahvalkof.dk og tråden under advent konkurrencen – ønske en kær en glædelig jul & 1. advent. Thomas forestår udtrækningen i aften ligesåvel som han var “lykkens gudinde” ved fredagens udtrækning. Hvorfor? Fordi det er jul og jeg elsker jul og glæden ved at give er og bliver bare helt fantastisk. 

Advent eller pakkekalender hver dag?

Har du advent eller daglig pakkekalender hjemme hos dig? Eller måske en kombi af begge? Hmmm med helt små børn så er det bare helt eventyrligt at se julelysene i øjnene på dem når julemanden har været forbi og der er en gave i sokken eller på kalenderen eller hvordan det nu gøres… så pludselig så er det ikke længere gaven og julemanden der er så interessant – så er det indhold – og her i huset har jeg lavet en aftale med julemanden om at det hedder adventkalenderpakker – så i dag var der den første af den slags… selv om Thomas ikke mener det er fra julemanden – men ham om det!

Glædelig 1.advent

-Tinna [livsjul]

 

1.advent konkurrence på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simple Share Buttons